Ximo Segarra (PP) estrena la seua sisena alcaldia a Benaguasil

equipo de gobierno de benaguasil

El PP torna a governar amb majoria absoluta

El popular Ximo Segarra ha rebut aquest matí per sisena vegada la vara de comandament com a alcalde de Benaguasil.

En la sessió extraordinària d’investidura en el saló de plens de l’Ajuntament de Benaguasil els 17 regidors del PP, PSPV, Compromís i Millorem Benaguasil de la nova Corporació Municipal han prestat jurament o promesa dels seus càrrecs davant més de 200 veïns en l’acte institucional que obri aquesta nova legislatura municipal.

Els nou representants del partit popular han votat a l’alcalde Ximo Segarra mentre que la resta dels partits amb representació municipal s’ha votat a si mateix atorgant per tant la majoria dels vots al candidat popular que revalida mandat per sisena vegada consecutiva amb majoria absoluta.

Segarra ha agraït “l’oportunitat que novament em dona la gent de Benaguasil per a treballar per ells. En 20 anys com a alcalde, he tingut sempre clar que les persones són el primer i teniu la meua paraula que defensaré per a Benaguasil totes aquelles inversions que siguen necessàries i que ens permeten prosperar com a municipi pensant sempre en positiu”.

El portaveu municipal, Stephane Soriano, també ha agraït “la confiança depositada per part de la ciutadania de manera majoritària en el projecte liderat per Ximo Segarra alhora que tendim la mà a totes les formacions polítiques que vulguen treballar per aconseguir més i millors coses per a Benaguasil. Estem convençuts que, amb la Generalitat Valenciana presidida per Carlos Mazón, a Benaguasil ens arribaran més inversions que són fonamentals per al creixement de la nostra localitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà