El socialista Antonio Ropero revalida l’alcaldia d’Olocau per quarta vegada

ropero alcalde Olocau

Ha rebut els vots de PSPV i de l’edil de Compromís

El saló de plens d’Olocau ha acollit la sessió constitutiva de la Corporació Municipal per a la legislatura 2023-2027 en la qual els regidors electes han pres possessió dels seus càrrecs i s’ha dut a terme la votació d’investidura per a l’alcaldia.

L’única candidatura presentada ha sigut la d’Antonio Ropero (PSOE), que ha obtingut 9 vots -8 del Grup municipal PSOE i 1 Compromís- i dos en contra dels regidors del PP. D’aquesta manera, Ropero ha sigut proclamat alcalde, ha jurat el càrrec i ha rebut la vara de comandament per a iniciar el seu quart mandat consecutiu.

En l’última part de la sessió, els portaveus dels tres grups polítics han tingut l’oportunitat d’explicar el sentit del seu vot. Per part de Compromís, Vicent Murgui ha transmés la seua predisposició a col·laborar am bl’equip de govern des d’àmbits com el suport a la protecció del mediambient, les polítiques d’Igualtat, la defensa del valencià, així com l’impuls del turisme sostenible i del benestar de la població amb infraestructures verdes.

La portaveu del PP, María José García, ha expressat el seu agraïment per poder formar part de la Corporació Municipal, ha promés treball des de l’oposició i ha posat en valor l’alternativa per a Olocau que representa el seu grup.

Antonio Ropero, ha pronunciat un discurs que ha començat donant les gràcies als veïns “per la confiança atorgada”, la qual cosa, segons ha afirmat, suposa “un suport clar al treball que hem realitzat”. També ha repassat la tasca dels últims anys i ha explicat els eixos sobre elsquals es basarà l’acció de govern en la nova legislatura: l’Educació, les Famílies, l’Urbanisme, el MediAmbient, la Igualtat, el Patrimoni o els ServeisSocials.

Ha avançat alguns projectes, com la construcció del futurA uditori, del Parc d’Emergències, de més pàrquings públics i de la nova depuradora; la sol·licitud de la incorporació dels cursos de primer i segon d’ESO en el col·legi Mestre Ferran Zurriaga i de la millora del servei de transport públic interurbà; l’impuls a l’arribada d’un Centre de Dia per a persones majors; la recuperació del Jaciment de l’Edat del Bronze de la Penyeta Roja; la construcció d’un Centre Social a Los Picapedra i d’un parc infantil a Pla de Marco.

Un conjunt d’actuacions que, segons ha assegurat, es duran a terme “des del consens, tendint la mà a tots els grups per a arribar a acords, i comptant sempre amb l’opinió dels veïns”; al mateixtemps que es continuarà amb “la gestió eficient i basada en l’equilibri financer que ens ha permés mantindre el deute a zero sense apujar els impostos”. L’objectiu, en les seues paraules, és “que aquesta legislatura supose un nou impuls per al progrés i el creixement d’Olocau”.

La nova corporació la conformen: Antonio Ropero, Olga Brínquez; José Paricio; Desamparados Vilaplana; Salvador Navarret; Alicia San Isidoro; María José Guevara; Juan González (grup municipal socialista); María José García i Alejandro Gómez (grup municipal popular) i Vicent Murgui (Compromís).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà