La biblioteca de Benaguasil llança ’12 llibres, 12 mesos, 12 reptes’

biblioteca de benaguasil

Per a fomentar l’hàbit lector entre adults i xiquets

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la biblioteca municipal, ha organitzat a partir de setembre un repte encaminat a fomentar l’hàbit lector entre la població adulta i infantil del municipi durant tot l’any.

El desafiament que porta per lema ’12 llibres, 12 mesos, 12 reptes’ compta amb dues modalitats (una per a adults i un altre per a la població infantil), i consisteix a llegir un llibre d’una temàtica diferent per cada mes que té l’any.

Els més xicotets hauran de triar una obra d’aventures, una altra de superherois, una d’endevinalles, una novel·la històrica, un còmic, un llibre de màgia o misteri, un de poesia, un altre adaptat al cinema, un de teatre, un d’un autor local, un de ciència-ficció i un de contes.

Per la seua part els majors també hauran de submergir-se en les pàgines d’un best seller, un clàssic universal, un escriptor valencià, una novel·la històrica, un còmic, un llibre d’intriga, un de poesia, un adaptat al cinema, un d’un autor local, un premi planeta o finalista, un de ciència-ficció i una biografia.

La biblioteca ha preparat una cartilla per a les persones que s’apunten a aquesta iniciativa que pretén enfortir l’hàbit lector en la ciutadania, que s’anirà segellant cada vegada que es complete cadascun dels reptes. Quan s’hagen completat els dotze que conformen la iniciativa, els participants rebran un regal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà