Nivell d’alerta alt per calor al Camp de Túria

calor

Sanitat ha establit el nivell roig a 23 comarques

Sanitat ha establit avui el nivell roig (alt) en la Comarca del Camp de Túria i en municipis d’altres 22 comarques de les tres províncies de la Comunitat Valenciana en una jornada en què les màximes pujaran i seran significativament altes a l’interior valencià.

Amb el programa sanitari per altes temperatures es pretén disposar d’un sistema d’alerta primerenca per a reduir l’impacte associat a les altes temperatures mitjançant quatre nivells, de 0 (absència de risc per a la salut) a 3 (alt risc).

El nivell alt sanitari s’estableix segons les prediccions realitzades en el marc de la vigilància del Programa de prevenció i atenció als problemes de salut derivats d’altes temperatures en la Comunitat Valenciana.

Per a aquest dimecres el nivell roig s’observa en municipis del Camp de Túria i altres comarques com l’Alt Millars, Alt Palància, Baix Segura, Baix Vinalopó, El Comtat, El Racó d’Ademús, La Vall de Cofrents-Aiora, El Vinalopó Mitjà, Els Ports, L’Alcoià, L’Alt Vinalopó, L’Horta Sud, la Canal de Navarrés, La Costera, La Foia de Bunyol, La Marina Alta, La Plana d’Utiel-Requena, La Ribera Alta i Baixa, La Safor, Els Serrans i La Vall d’Albaida.

Per altra banda el risc mitjà s’estableix a Alt Millars, Alt Palància, Baix Maestrat, Baix Segura, El Camp de Morvedre, Camp de Túria, El Comtat, Vinalopó Mitjà, Els Ports, L’Alacantí, L’Alcalatén, L’Alcoià, Alt Maestrat, L’Horta Nord i Sud, La Marina Alta i Baixa, La Plana Alta i Baixa, La Ribera Baixa i Els Serrans.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà