Benaguasil encén les llums de Nadal

Consulta la programació especial fins al 5 de gener

L’Ajuntament de Benaguasil ha dut a terme aquest cap de setmana el tradicional encés de les llums de Nadal. L’alumnat del taller de diversitat va ser l’encarregat de prémer el mecanisme que va encendre l’arbre de 14 metres que presideix la plaça del Santuari de Montiel.

Les falleres majors i els festers majors de 2024 juntament amb l’alcalde i la regidor de festes van ser els encarregats de prémer el botó de l’arbre de 10 metres i 8.100 leds instal·lat en l’Avinguda de Montiel.
També s’han encés el naixement, l’arbre de 7 metres i la bola de 4,5 metres instal·lats en la plaça major.

L’encesa de l’enllumenat nadalenc va comptar amb la col·laboració dels Júniors que van interpretar nadales en directe, així com de l’alumnat d’Emilio Bailas que va realitzar diverses coreografies, donant-li un toc d’il·lusió a aquestes dates tan marcades per l’esperit de les festes.

L’encesa de les llums suposa el punt de partida d’una variada programació que buscarà omplir d’activitat els carrers de Benaguasil. En l’àmbit festiu els dies 15, 16 i 17 de desembre la Plaça Major acollirà el mercat nadalenc amb pista de patinatge, espectacles itinerants, a més de comerços d’artesania.

El 21 de desembre s’inaugurarà l’exposició de *playmobil en la planta baixa de la biblioteca, podent-se visitar fins al dia 29 de desembre.

Els més xicotets també tenen el seu espai de diversió amb el lliurament de cartes a Papa Noel els dies 22 i 23 de desembre, i també per a ells s’ha preparat per al dia 31 una ‘tardevieja’ infantil perquè puguen acomiadar l’any amb campanades, cotilló, el 12 raïm de la sort i espectacle infantil amb personatges, jocs i més sorpreses.

També els adults podran acomiadar l’any en la festa de nit de cap d’any preparada en la Plaça a partir de les 23 hores i que comptarà amb la música i animació de Jose Coll i Salva Plaus.

Uns altres dels actes programats són la carrera Sant Silvestre el dia 29 de desembre, el lliurament de cartes als patges dels Reis Mags els dies 2 i 3 de gener, la Fira de Reis del 2 al 5 de gener i la desfilada de Reis el 5 de gener.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà