Llíria llança ‘Visit Music’, visites guiades amb espectacles musicals

 Grupo Vocal Siete

L’Ajuntament ha posat en marxa el nou programa turístic en el pont de desembre

Turisme Llíria ha posat en marxa un nou programa que convida a visitar el patrimoni local juntament amb un dels elements més significatius de la ciutat, la música. ‘Visit Music’ ha oferit als visitants durant el pont de desembre la possibilitat de disfrutar de les rutes temàtiques de l’Edeta Romana i la Llíria Medieval, junt amb espectacles musicals.

El regidor de Turisme de Llíria, Paco García, ha explicat que estes visites guiades “es van realitzar als matins entre el 6 i el 10 de desembre, i a més, els dies 6 i 8, es van oferir dos actuacions musicals, tant al Conservatori com al teatre de la Unió Musical”.

En esta ocasió, la programació va comptar amb el concert de l’Ensemble “Llíria City of Music” sota la batuta del director valencià Andrés Valero i l’espectacle del grup canari ‘Vocal Siete’ que amb les seues veus van interpretar diferents instruments i temes del panorama musical.

Totes les visites “han omplit el seu aforament. A més, les persones que ens han visitat estos dies han pogut disrutar de la gastronomia local en els locals d’hostaleria, degustar un esmorzaret llirià, comprar productes típics als forns i carnisseries tradicionals, o visitar els monuments en els seus nous horaris d’obertura, i fins i tot fer una escapada al parc de Sant Vicent gràcies el bon temps que ens ha acompanyat”.

García ha assenyalat que “aprofitant la gran agenda cultural i musical que ofereix el municipi, tant des de l’Ajuntament com des de les societats musicals, impulsarem este binomi de patrimoni i música amb el programa ‘Visit Music’ per a continuar desenvolupant el potencial turístic de Llíria i generar un major impacte econòmic en el nostre teixit comercial i de restauració”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà