Benaguasil incorpora a 25 treballadors en el taller d’obra de paleta i jardineria

El programa compta amb una inversió de 532.480 euros

Un total de 25 persones han sigut contractades per l’Ajuntament de Benaguasil mitjançant una subvenció de Labora i l’aportació econòmica de fons propis municipals, per a participar en el taller d’ocupació ‘Benaguasil Sostenible IV’.

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, i la regidora de Promoció Econòmica, Patricia Merenciano, han sigut els encarregats de donar la benvinguda als nous treballadors en el saló de plens del Consistori.

Tots dos han destacat “la continuïtat d’aquests programes de foment de l’ocupació en el municipi i han desitjat a l’alumnat sort en aquesta nova marxa que comencen i que suposa una oportunitat per a obrir-se camí en l’àmbit laboral.”

El taller d’ocupació està integrat per 10 alumnes de l’especialitat de jardineria i 10 alumnes treballadors de l’especialitat d’obra de paleta. A més dels 20 treballadors el taller donarà treball també a altres cinc persones, que conformaran l’equip directiu i docent.

A més de rebre formació i adquirir experiència professional durant un any, els participants en aquest programa rebran un Certificat de Professionalitat que millorarà les possibilitats per a accedir posteriorment al món laboral.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà