Ses Majestats porten la il·lusió i la màgia a Riba-roja el 5 de gener

La comitiva formada per 200 persones partirà a les 17.30 hores des del Parc de La Pineda

Ses Magestades els Reis Mags d’Orient ompliran de màgia i il·lusió els milers de llars de Riba-roja de Túria la nit del 5 de gener. Hores abans, Melchor, Gaspar i Baltasar, acompanyats dels seus respectius patges i d’una extensa comitiva, recorreran els principals carrers del centre urbà.

La tradicional Cavalcada de Reis començarà a les 17.30 hores al Parc de La Pineda i discorrerà per l’Avinguda de la Pau per la Passarel·la, C/Sanchis Guarner, Carretera Vilamarxant, C/ Del Moll, Plaça de l’Estació, c/Salvador Bigorra i c/Major fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament.

Amb aquest acte, Riba-roja posa el colofó a la campanya ‘Nadal Màgic’ que durant el mes de desembre ha omplit el municipi d’activitats nadalenques. A més els dies 3, 4 i 5 de gener, els Patges Reals es van encarregar de recollir les cartes dirigides als Reis des de les seues estances en la Plaça de la Torre.

Per a tots aquells xiquets que no hagen pogut depositar les seues cartes, tindran una magnífica oportunitat en la Cavalcada, on una àmplia ostentació composta de batucada i balls escortarà als Patges, que rebran les missives.

Els clàssics de Disney faran les delícies de grans i xicotets; Mickey i Minnie, Peppa Pig, Piolín i la Patrulla Canina. Tampoc faltarà la música, els balls i els personatges trets dels contes de Princeses de Disney, el mag d’Oz o la Sireneta.

Un any més, l’Ajuntament comptarà amb la participació de les associacions locals; la Junta Local Fallera, les Falleres Majors del municipi i de la resta de Falles i col·lectius com la Unió Democràtica de Jubilats i Pensionistes, UDP, l’Associació de Moros i Cristians, Fadrins’24 o Les Doloroses, que repartiran caramels durant el recorregut.

També la Banda de Cornetes i Tambors de la Falla La Pau, la música tradicional valenciana amb la Colla de Tabaleters i Dolçainers del Camp de Túria i la batucada tindran un protagonisme especial ambientant la comitiva

En arribar a la Plaça de l’Ajuntament, Els seus *Magestades entraran a la Parròquia Asunción de La nostra Senyora per a complimentar al Xiquet Jesús amb or, encens i mirra, com a símbol de puresa i culte a la divinitat. A continuació s’aproximaran a l’Ajuntament, on seran rebuts per l’alcalde de *Riba-roja, Robert *Raga. Perquè ningú es perda detall, s’instal·larà una pantalla gegant en la Plaça que anirà mostrant tot el que ocórrega.

Al balcó del consistori, l’alcalde els farà lliurament de les claus de la ciutat amb les quals entraran a totes les llars de Riba-roja. Finalment, els Reis es dirigiran a tots els xiquets presents en la Plaça per a transmetre’ls els seus millors desitjos per a la nit més llarga i màgica de l’any.

L’alcalde Robert Raga ha convidat a tota la població ‘a gaudir d’aquesta màgica vesprada en família, on la música, el ball i els mítics personatges infantils tindran un protagonisme especial’. *Raga ha matisat ‘hem organitzat una Cavalcada de Reis tradicional que comptarà de nou amb la participació dels col·lectius locals’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà