Benaguasil acollirà la RunCáncer el 4 de maig

runcancer Benaguasil

La carrera solidàriaté per objectiu recaptar fons per a la investigació

Benaguasil torna a estar en el calendari de la RunCáncer, el circuit de carreres organitzat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer a València (AECC), l’Ajuntament i la Junta Local del Càncer a Benaguasil.

La carrera 100% solidària serà el dia 4 de maig, i té per objectiu recaptar fons per a la investigació contra la malaltia, a més de promoure l’esport i els hàbits saludables.

El regidor d’Esports, Rubén Araque i la presidenta de la Junta Local del Càncer a Benaguasil, María José Capella, van ser presents en l’acte de presentació de la X edició del Circuit que enguany consta de 120 carreres repartides entre diferents municipis de la província.

Es tracta del quart any que es realitza aquesta carrera benèfica a Benaguasil, en aquest sentit Rubén Araque ha mostrat la seua satisfacció perquè Benaguasil “torne a acollir aquesta carrera que promou la solidaritat a través de l’esport i ha animat a la ciutadania a eixir a córrer un any més per a visibilitzar la malaltia i poder recaptar els majors diners possibles per a destinar-lo a la investigació”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà