À Punt, en el cor de la Magdalena i les Falles

Estrena campanya promocional de les festes amb les reines i les falleres majors com a protagonistes

À Punt se situa en el cor de la Magdalenai de les Falles i així ho reflecteix la campanya promocional de les festes grans de Castelló i València que hui s’estrena. La radiotelevisió valenciana estarà en totes les cites festeres, en el cor de la festa, i els ho portarem a casa amb tot luxe de detalls.

La Magdalena i les Falles giren 360 graus al voltant de les seues màximes representants, i això expressa la campanya À Punt, en el cor de la festaque la radiotelevisió valenciana fa pública hui. Envoltades de focs artificials, flors, música i llum, Lourdes Climent i Vega Torrejón, reina i reina infantil de les festes de Castelló 2024, i María Estela Arlandis i Marina García, fallera major i fallera major infantil de València 2024, protagonitzen la iniciativa d’À Punt per a promocionar les dues festes.

Els vídeos de la campanya són la imatge promocional i la línia gràfica que els espectadors veuran cada vegada que es parle de Magdalena o Falles en À Punt. Les seues màximes representants han visitat À Punt per a participar en la gravació en l’estudi principal de la cadena, a l’estudi 1 de Burjassot, i després han aprofitat per a conéixer les instal·lacions de l’autonòmica valenciana.

Durant la Magdalena i les Falles, À Punt desplegarà un enorme dispositiu per a cobrir les dues festes grans de Castelló i València, separades només per una setmana de diferència. La radiotelevisió valenciana estarà des del divendres 1 de març que comença la primera mascletà, fins al dia 19, dia de la Cremà, al costat dels castellonencs i valencians per a traslladar-los l’ambient, l’alegria i l’emoció d’aquestes festes a travésdels serveis informatius, dels programes i les retransmissions especials en directe.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà