Benaguasil suma 3.830 euros en la RunCáncer

runcancer benaguasil

La carrera solidària es va celebrar dissabte passat

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d’Esports, s’ha unit a la Junta Local Contra el Càncer de Benaguasil per a celebrar una nova edició de la RunCáncer.

La carrera, que es va celebrar dissabte passat va aconseguir recaptar 3.830 euros 100% solidaris destinats al circuit de l’Associació Contra el Càncer a València per a finançar projectes d’investigació oncològica.

El recorregut de 4 quilòmetres va començar i va finalitzar en l’avinguda de Montiel. A la cita van assistir un gran nombre de veïnes i veïns del municipi, famílies amb xiquets i xiquetes i fins i tot mascotes que acompanyaven en aquesta cita solidària als seus amos.

En la marxa també van participar diferents membres de la corporació municipal, entre ells el regidor d’Esports, Rubén Araque, qui va destacar “el gran ambient registrat durant aquesta carrera en la qual una vegada més Benaguasil ha demostrat el seu compromís i solidaritat en la lluita contra aquesta malaltia, aconseguint fins i tot triplicar la recaptació obtinguda en 2023”.

La jornada va finalitzar amb molta energia gràcies a la classe de zumba impartida pel Centre Esportiu Hidrotermal, que va posar la guinda final a tota una festa de la solidaritat contra el càncer.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà