Benaguasil obri la seua piscina del 17 de juny al 31 d’agost

S’han col·locat noves dutxes i bancs

L’Ajuntament de Benaguasil està treballant en la posada a punt de la piscina municipal amb la finalitat que els usuaris puguen gaudir d’elles en les millors condicions.

La piscina municipal, que s’obrirà al públic el 17 de juny, prestarà servei fins al pròxim 31 d’agost, i el seu horari o serà de 10.30 a 19.30 hores, ininterrompudament, de dilluns a diumenge.

Les actuacions realitzades han millorat detalls que són visibles pels banyistes com la rejuntada de la piscina i la reparació del gresite, la col·locació de dutxes noves i el canvi de sòl de gresite per taulell porcelánico antilliscant.

D’altra banda, s’estan duent a terme treballs de pintura, es procedirà a la substitució del mòdul de jocs infantil, a la col·locació de nous bancs de colors i també s’estan fent treballs de manteniment de la jardineria.

També s’ha intervingut en la millora de les condicions tècniques que no són accessibles al públic, però que redunden en una millora del servei i faciliten que la piscina siga gaudida al màxim, com són el canvi de les vàlvules del sistema de depurat i filtració de l’aigua.

El regidor d’Esports, Rubén Araque, ha visitat les instal·lacions per a conéixer els treballs de reforma i manteniment que estan realitzant-se per a posar en marxa la piscina municipal i assegurar que tot estiga llest per a l’obertura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà