L’assassí de Benaguasil tenia llicència d’armes i no hi havia denúncies prèvies

juzgadoslliria

Ha matat amb una escopeta de caça a la seua parella i al fill d’aquesta i s’ha suïcidat

L’home que suposadament ha assassinat a Benaguasil amb una escopeta de caça a la seua parella i al fill d’aquesta i posteriorment s’ha suïcidat tenia llicència d’armes i no constaven denúncies prèvies contra ell ni la dona estava en el sistema *VioGén.

Així ho ha confirmat aquest divendres la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, en declaracions als mitjans després de visitar el lloc on s’han produït els fets, que s’investiguen ja com a violència masclista.

Un jutjat de Llíria s’ha fet càrrec de la investigació i ha decretat el secret de les actuacions, i tant la jutgessa com la reguarda fúnebre han abandonat la zona poc després de les huit de la vesprada.

Bernabé ha confirmat que la dona, de nom Lorica, no figurava en el sistema de vigilància per violència de gènere *VioGén i que tampoc hi havia denúncies prèvies contra l’home, amb qui tenia una relació.

El suposat autor del crim tenia 64 anys, mentre que la dona tenia 55 i el seu fill 26 i, segons ha explicat la delegada del Govern, els tres vivien en la pròxima localitat de Llíria al costat d’una altra filla de la dona -que ha rebut ajuda psicològica després de l’ocorregut-, també major d’edat.

Ha sigut una trucada al 112 la que ha alertat a les força de seguretat del succés ocorregut en aquest habitatge, situada en una partida rural de Benaguasil, l’ajuntament de la qual decretarà tres dies de dol oficial, segons ha avançat l’alcalde, Ximo Segarra.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà