Hassane Ahouchar i Laura Domene guanyen la Pujada a la Montieleta

Pujada a la Montieleta

La prova reuneix més de 450 corredors a Benaguasil

El passat dissabte Benaguasil acollia una de les carreres que gaudeix cada any d’un major nivell de participació, la Pujada a la Montieleta. Una trobada organitzada pel club ACPL amb el patrocini de l’Ajuntament i dels col·laboradors locals, que enguany ha celebrat la seua XV edició i que va acollir a més de 450 corredors  en un ambient d’esportivitat extraordinari.

Amb eixida i meta situades en l’Avinguda de Montiel, corredors de totes les categories van recórrer els 10 quilòmetres de la prova que recorre els carrers de la localitat, i que té el punt fort en la pujada al Santuari de la Verge de Montiel.

GANADORES

El primer corredor a travessar la línia de meta va ser Hassane Ahouchar, amb un temps de 00.33:16 mentre que en la categoria femenina va ser Laura Domene qui es va aconseguir la primera posició amb un temps de 00.38:14. Respecte als corredors locals, Javi Domínguez i Cristina Villarroya van ser els primers a arribar a la meta.

darijo

Com és habitual en aquest esdeveniment, es va registrar en tot moment un gran ambient, tant per l’alta participació d’atletes, com per la presència de nombrosos veïns i aficionats, que van voler gaudir de la carrera en directe, i animar també als participants en aquesta, aconseguint un any més que la prova haja transcorregut de manera modèlica.

ACPL

Finalitzada la prova, en la mateixa Avinguda es va procedir al lliurament de trofeus per part de les autoritats locals als tres primers classificats de cada categoria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà