380 veïns acudeixen al sopar benèfic contra el càncer

En la rifa solidària es recolliren 1.200 euros a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer

Organitzat per la Junta Local de Benissanó, el passat dissabte va tindre lloc al pati del col·legi públic un sopar a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) al que assistiren més de 380 veïns del municipi i dels pobles del voltant.

La presidenta de la Junta Local, Conxa Enguídanos, volgué agrair a tots i cadascun dels membres que conformen la JLCC de Benissanó per tot el treball i sacrifici per tal de portar endavant aquest esdeveniment solidari, i a tots els assistents i empreses col·laboradores.

Conxa Enguídanos també va voler donar un missatge d’ànim cap a totes ls persones que malauradament pateixen aquesta malaltia, “perquè amb l’esforç de tota la societat estic convençuda que més prompte que tard acabarem amb ella”, va manifestar la presidenta.

Després dels parlaments es procedí a realitzar una ‘rifa solidària’ per a recaptar fons destinats a la lluita contra el càncer. Solament en la rifa es recolliren 1.200 euros. A aquesta quantitat, haurà d’afegir-se tot allò que es recaptà tant pel sopar com per la ‘barra del bar’ que estigué en funcionament durant el ball que va tancar aquest acte, i que de segur incrementarà aquesta quantitat.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà