La segona ‘Colors Castle Party’, bous, música i cordaes, a les festes de Benissanó

fiestas

L’Ajuntament i els Clavaris de Sant Josep presenten els actes del 24 d’agost al 10 de setembre

La regidora de l’Ajuntament de Benissanó Marisol Ferrando ha presentat junt amb els Clavaris de Sant Josep i les associacions municipals, tots els actes festius que es portaran a cap en la localitat del Camp de Túria del 24 d’agost al 10 de setembre.

 Entre els actes dels quals podran gaudir els veïns de Benissanó, cal destacar la ‘II Colors Castle Party’, amb més de 80kg de colors en pols i que tant d’èxit va recollir l’any passat.

Els veïns de Benissanó també podran assistir a tres nits de revetlla, dos dies de bous, dos cordaes, o dos espectacles musicals, entre els quals podem destacar el ‘Nino Bravo in Memoriam’ junt amb la banda de música del poble. També hi haurà diferents activitats culturals i esportives que ompliran de festa el municipi.

 El regidor de Festes, Rafa Navarro, en la seua intervenció volgué agrair als Clavaris de Sant Josep la seua imprescindible col·laboració per a poder portar endavant estes festes, així com a totes les associacions i penyes del poble que formen part del teixit associacionista municipal, tant si han participat en estes festes, com si ho han fet en anys anteriors.

El clavari major, Joan García, demanà la col·laboració del poble i la seua participació en aquells actes organitzats per a estes festes estivals.

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, agraí la col·laboració del voluntariat del poble, “feina que no es veu però que és imprescindible per al correcte desenvolupament de les festes” i invità a tot el poble a participar i eixir al carrer per a passar-ho “d’allò més bé” durant els quinze dies de festa.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà