La caminada solidària contra el càncer recapta 2.780 euros

runcancer

300 veïns de Benissanó participen en la marxa del circuit ‘Run Cáncer’

El poble de Benissanó col·laborà en la recaptació de fons contra el càncer durant la caminada solidària que es portà a cap en este municipi de Camp de Túria el passat 24 de setembre dins del circuit ‘Run Càncer 2017’ promogut per l’AECC de València.

Els participants en este esdeveniment pogueren gaudir d’un diumenge solejat per a recórrer els 6 quilòmetres del total de la marxa que isqué i acabà davant del monumental Castell de Benissanó.

Esta caminada, concebuda com un acte familiar i social aconseguí recaptar uns fons de 2.780 euros entre la venda de dorsals, samarretes i aportacions voluntàries. La totalitat de la quantia anirà íntegrament a l’organització provincial de la  lluita contra el càncer.

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, que participà en la caminada junt amb altres membres de l’equip de govern municipal, volgué destacar l’alta participació -més de 300 persones- i l’alt grau de solidaritat demostrat, una volta més, pel poble. També tingué paraules d’agraïment cap a la presidenta i tota la junta local de l’AECC per “l’incansable” treball que estan realitzant amb la lluita contra el càncer.

Conxa Enguídanos, presidenta de la Junta local, volgué agrair l’esforç de tots els companys de la junta en l’organització d’este esdeveniment, així com l’alt índex de participació del poble i encoratjà a tots els presents a continuar treballant i a portar endavant diferents iniciatives que ens ajuden a lluitar i véncer a esta malaltia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà