Jornada d’inauguracions a Benissanó

El passat diumenge es varen inaugurar dos actuacions al parc municipal de Benissanó: la zona de Jocs Tradicionals i un amfiteatre.

José García

Al matí s’inaugurà la zona de Jocs Tradicionals i el parc infantil, actuació finançada amb fons del Pla Confiança del govern autonòmic, amb un cost de 433.178 euros. A la presentació d’este espai públic va actuar una companyia de titelles i va presenciar-se una exhibició Jocs Tradicionals a càrrec de l’associació ADAEC de Benissanó.

A l’amfiteatre s’han invertit 666.721,55 euros, dels quals 450.000 pertanyen al ‘Pla Millora’ de la Generalitat Valenciana i la resta, 213.721,55, a l’Ajuntament de Benissanó. Este espai públic consta d’un escenari, amb aforament per a 700 persones, una planta diàfana, sales, camerinos, vestidores i aseos. En la jornada inaugural va actuar la mezzosoprano Cristina Faus, veïna del poble, el tenor Albert Montserrat i el pianista Stanislav Angelov.

 

13 Comments
 1. Es donen moltes propostes culturals a l’ajuntament per a plenar el teatre i altres instalacions del poble, peró clar hi ha que ser del matreix color politic per a poder realitzar-les o et fotran una patada al cul i al carrer.
  I així va el poble amb moltes instalacions pero totes buides o tancades… LAMENTABLE

 2. si fas un volt pel Camp de Túria, hi podràs comprovar que els seus pobles solen tindre un programa cultural, fins i tot de vegades n’és setmanal. Ací mentrestant donem gràcies si algun dia de l’any l’ajuntament (parle d’iniciatives de l’ajuntament, no de les nostres associacions culturals o de la banda de música, que gràcies que les tenim que si no seríem un buit cultural dins de la comarca) té una iniciativa, encara que siga en perspectives electorals com aquesta.

 3. Encara no he vist jo eixe teatre, tan mort i tan xicotet segons tu, a tope, ni tan sols ple, en cap dels actes que s’han organitzat. El problema no és eixe, el problema és que posseu en dubte i critiqueu que el poble tinga cada vegada més infraestructures, més mitjos, més possibilitats i més actes participatius, al servici de tots els veïns, de tots nosaltres, que al fi i a la cap som els que ho hem d’utilitzar. Participes tú als actes que es fan? o com els fa l’ajuntament que a tú no t’agrada son roïns i no ho deus fer? La meua enhorabona i felicitació per aquestes inaguracions i la seua gestió a l’Ajuntament de Benisanó. I es que l’enveja no té color.

 4. on abans hi havia pins i carrasques ara hi ha ciment i deutes. Però com diu el president de la diputació de Castelló, a qui li ha tocat la grossa de la loteria a la sèrie en diverses ocasions, ara el molt honorable poble valencià podrà passejar per les pistes de l’aeroport, sense tindre por a que hi vinguen avions.
  A tot açò, molt interessant el fet que tinguem un amfiteatre nou, però li traurem utilitat, o serà com el teatre del poble, un mort (xicotet), que quan se li vol traure profit, no hi cap ningú. És a dir, no esperem miracles d’aquest ajuntament. Més encara pel que fa a l’àmbit cultural, o pot ser hauria de dir “Kultural”

 5. Clar que en lo de les llums no teniu la culpa, xéé!! com que funcionen tot sol, no cal ni tocarles, les nits cada vegada son més fosques a Benissanó, sobretot “villa-abajo” que n’hi ha que anar amb ulleres de visió nocturna….

 6. Vinga anem a inaugurar aeroports que no funcionen a Castelló, viiiiiiiinga animat!!! N’hi ha avio? noooo, que collons, si no tenim ni llicència ni merdes, però aço l’inaugurem com que jo em cride Fabra!!! jajajajajaja

 7. Enhorabona a l’ajuntament de Benissanó per totes aquestes coses que està fent. Amb tots aquests actes, està demostrant a tot els veíns del poble,( i no sols del poble), que realment, està preparat per seguir al capdavant durant molt de temps més. Tots aquests actes, son molt valorats per tots nosaltres i realment ens fa apreciar la realitat que tots sabem quina es.
  Ánim i endavant i ánim també als jovens de les noves generacións, que estàn fent un treball increible i pel que es veu, no tots estàn preparats per a entendreu ni molt menys per a asimilar-ho. Segur que aquestes persones que parlen tant es a dir, la periodista, la jardinera… siguent més majors,( però no més madurs ni realistes), no seríen capaços de tirar avant i esbrinar quin es el camí correcte.

 8. no s’ha inaugurat abans perquè no hi havia llum. El problema de la llum no era culpa de l’ajuntament de Benisanó. apart I que més dóna que s’inaugure quan falta poc per a les eleccions. Si l’important és el treball Ben fet i els diners subvencionat. Ara els socialistes eixireu amb el manteniment jajajaja traquila que si tot el món respecta el que es construïx el cost no sera molt gran. ENHORABONA FEIA FALTA UN LLOC AIXI EN BENISANÓ.

 9. Ha sigut problema d´espai. La Banda de música tambe participa voluntariament com sempre a fet i sempre fara…. tambe es comenta que la conselleria de Goveranció va a donar tres subvencions a la Familiar de Benisanó, si no recorde mal, infraestructures, educants i instruments. Enhorabona a la familiar per els dines i al ajuntament per la máginifca inauguració

 10. un parc infantil i jocs tradicionals que junt a l’amfiteatre revitalitzen la zona. sols falta una cantina com abans i que la resta de zona siga ajardinada, enhorabona a l’ajuntament per fer-ho, tot açó esta molt be, ja que gaudirem un poc mes del a zona del nostre pouet.
  pero la pregunta es, com es pensa mantindre la zona? per desgracia no hi ha personal ni diners suficients per fer-ho, segurament es llançara a perdre com moltes altres coses del poble.
  per cert, despres de uns anys tancat i batllat, que casualitat que un dia abans de la prohibicio de fer inauguracions per motius electorals, s’obri aquest parc, no vos resulta un poc extrany? Aço sona a eleccions i no esta ben fet per part de la clase politica. Per que no l’inauguraren abans o despres de les eleccions?

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà