Les obres del Centre Multiusos de Llíria estan “totalment paralitzades”, segons denúncia el PSOE local

El PSPV-PSOE de Llíria ha emès un comunicat en el qual denuncia que les obres per a construir el Centre Multiusos de Llíria “estan paralitzada”, tot just un mes després que el conseller d’Infraestructures, Mario Flores, visitara el municipi per a donar a conèixer els projectes del ‘Pla Confiança’ en la capital del Camp de Túria.

José García

“Les raons de la paralització de les obres les desconeguem, no sabem si seran per problemes tècnics o perquè la Generalitat Valenciana no té ni un duro, però el ben cert és que actualment tenim en la parcel·la resultant de la modificació 14 del PGOU un bon clot i menys zones d’aparcament al voltant dels Jutjats, la Mancomunitat, l’IES Laurona”, es critica des de l’agrupació socialista edetana.

Des del PSPV-PSOE de Llíria es reclama que “en breu es reinicien les obres i que es complixca el termini establert de 12 mesos d’execució”. “Llíria no es mereix un altra burla, com són les obres de l’Hospital auxiliar de Llíria, que porten més de 4 anys de retard i l’obra encara no s’ha acabat”, conclouen estes mateixes fonts.

 

1 Comment
  1. És curiós que tot el món comenta moltes coses sobre la falta d’aparcament, sobre la paralització de les obres i altres temes semblants… El que ningú ha comentat és la tala de pins que s’ha fet a la zona… Pins amb més de 50 anys. Tampoc ha comentat ningú la destrucció d’una torre quasi emblemàtica, de 20 metres d’alçada, o el fet de que el Club Excursionista de Llíria, amb més de 50 membres, es quedara sense instal·lacions. A canvi, l’ajuntament ha fet unes pistes de pàdel, sent que a Llíria no hi ha club de pàdel, ha fet unes pistes de frontó, sent que a Llíria no hi ha club de frontó, però ha deixat sense rocòdrom al Club d’Escalada… I així es fan les coses per ací, molt bé…

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà