Isabel Castellano es presenta per revalidar l’alcaldia de Benissanó

El Camp de Túria
El passat divendres, el PP de Benissanó va celebrar un sopar per proclamar a Isabel Castellano, actual alcaldessa del poble, com a candidata a revalidar eixe càrrec.

José García

Segons el organitzadors varen ser més de 280 els veïns que varen donar suport a la candidata popular. Al sopar va assistir el conseller de Governació, Serafín Castellano; la subsecretària de la Conselleria de Governació, Juana María Forés; l’alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles; y l’alcalde de Casinos, José Miguel Espinosa.

El president del PP de Benissanó, Lino Serra, destacà “el compromís” que el PP de Benissanó té “amb els nostres veïns i amb el nostre municipi”. El conseller de Governació, per la seua banda, qualificà a Isabel Castellano com “la millor candidata que pot tindre un partit: és una dona compromesa amb el seu poble i la seua gent”.

Isabel Castellano, actual primera edil de Benissanó, va comentar a l’hora de fer un balanç de l’actual legislatura: “Només hi ha que vore l’abans i el després de Benissanó” i va assegurar que té “més forçes i més il·lusió que fa quatre anys” i va criticar “la mala oposició que fa el PSOE local: ells critiquen allò que no es criticable, nosaltres responem amb més treball, més gestió i més Benissanó”.

La candidata popular també va assegurar: “jo mai he dit, ni en públic ni en privat, en estos últims quatre anys, que no m’anara a presentara les próximes eleccions. Per això vaig a continuar treballant per el nostre poble i la nostra gent”.

 

44 Comments
 1. si tot aixo resulta que es cert, tan mal es per part d’uns com altres.
  que ho denuncien i la justicia dira el que esta be o on.
  els culpables deuen pagar.
  no deguem de permetre aquestos abusos de poder per cap banda.

 2. vosaltres no aneu a fer mal, veritat?.
  No, no aneu perque el mal ja el haveu fet, haveu portat a la ruina al poble, haveu deixat de costat als veins que no vos cauen en gracia, etc… vosaltres crec que tambe deurieu informar-se abans de fer i dir res per a no fer mal. yo tambien me remito a las pruebas.
  i si no es cert, de que es preocupeu?

 3. Clar tens tota la raó, el que passa es que hi ha gent que denunciem i clar, com a l’altra part no els convé, no remouen la cosa, perqué yo, tampoc estic a favor de que els fills del señor Chávez estiguen on estàn i s’on para haja fet el que ha fet i aí està la cosa, aisí que dime, ¿que fem?
  Si et pares un moment a analitzar i reflexionar sobre la problemàtica, et donaràs compte de que la gent, no podem parlar i desgallitar-nos de certes coses, perqué dins de les nostres cases tenim el mateix. I si fem aisí, deixem en entredit la nostra cultura, el nostre respete i sobretot, la nostra educació i formació.

 4. LLEDO, aço no es fer mal a ningu, no han atacat personalment a ningu, es cert que esta persona es prou discreta, tots els del poble el coneguem, pero si la cosa no esta ben feta, no esta ben feta i aixo no es pot permetre. Aço deuriem fer-ho tots, denunciar i possar a cadascu al lloc corresponent. Açi estan informant i recordar-te que el pais es un diari de tirada nacional.
  si tots denunciarem el que no es correcte, segur que tot funcionaria millor.

 5. Jo crec que tots haurieu de veure aço…. un xicotet missatge per a eixes correntaes que habeu parlat, que tremolen els següents, cadascun sabra si ha arribat més lluny del que deuria per la amistat i les influències.
  I parlant d’interes, segur que de estes coses no t’agrada parlar Micalet, per que un dia d’estos te tocara a tu…

  http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/TSJ/le/quita/plaza/hermano/consejero/Castellano/elpepiespval/20110506elpval_1/Tes

 6. amparo ací els únics que no sabeu llegir i escriure sereu vosaltres. Ja esta bé de faltar al respecte i comptar veritats a mitges segons el vostre interés, ja esta be, per que no presenteu el vostre programa i deixeu als altres viure en pau? fixeu-vos en la vostra família que tots tenim que callar

 7. jajajajajaja y gracias a Serafín, Miguelito puede comer todos los dias, y gracias a Serafín a otro Miguel ya no tiene trabajo en sanidad publica, yo solo os doy un consejo, al final os dará la corriente muy fuerte y os quedareis sin saber ni leer ni escribir, bueno….. eso ya ha pasado con alguna del ayuntamiento….

 8. ahi t’has passat uns pobles i alguna comarca, tampoc es aixo «holigan del pp», han habut abans de la «dictadura» del pp, altres legislacions on varen gobernar altres partis i tambe varen fer coses bones. esta clar que este senyor pel lloc que te (treballat i per la seua valia), ajuda a enviar diners a benisano, pero d’ahi a lo que dius, crec que has anat tan lluny que no saps tornar a casa.
  fes el favor i no tires per terra la feina del tots els alcaldes i regidors anteriors que tambe lluitaren i treballaren per un benisano millor.
  el que esta clar es que hi han obres que no feien molta falta i ja ho voras en el temps que es faran velles casi sence gastar-les i traure-li rentabilitat i et pose el exemple del anfiteatre, creus que es plenara en festes? jo pense sincerament que no.
  Els gobernants tenen la OBLIGACIO de treballar i lluitar pel poble i la seua gent, en cas contrari pense que deuen anar-se’n a casa ja que ser politic no es lucrar-se un mateix, burlar-se dels demes, no es tirar per terra als demes, ser politic es treballar per les persones i el seu poble, ciutat, comunitat o pais. Recordem que el que es possa es per que vol (aixo vull pensar) no per imposicio de ninguna persona o partit.
  una volta fetes les obres, ara toca saber gestionar, rentabilitzar i fer un us correcte de totes les obres i serveis, pero que tots, repeteix tots deuen tindre el mateix dret de fer-les servir.

 9. Fer construccions estrafalaries, cares, estrambotiques i inservibles és molt típic dels anys 60, d’esta epoca tambe és típic la falta d’higiene democratica, aço últim també compta a l’hora de col.locar carrecs a dit.

 10. Dona, és pot considerar que hi haja gent que els tinga enveja per tindre un càrrec sense haver pegat ni brot mai, i en el millor dels casos, amb estudis una miqueta limitats (val, no tots són així, però la gran majoria si que complixen eixe perfil). Ací et done la raó.

 11. cuantas tonterias hay que sentir yo entiendo que la envidia os haga decir tonterias pero mpor favor dejar de criticar a una persona que a base de estudios su carrera y su educacion esta donde esta pese a que os sepa mal ,cosa que ningun tecnico vuestro especializado lo estara en la vida ,y dedicaros a hacer politica de trabajo no de desprecio hacia los demas .A por cierto si asi pretendeis convencer a la gente nueva de este pueblo vais un poco apañados porque con los corrillos que hace vuestra tecnica en jardineria no lo tengais muy claro pues tanto que os preocupais de si han tirado a un concejal ,ocuparos de los vuestros porque si nuria y angelita son como decis a vuestra segunda y cuarta la gente no las quiere ni en pintura.

 12. Pero señores si Serafin es el más xaquetero, era numero dos con Zaplana y cuando este calló hizo la trece catorce, se apartó y dijo: Hola Camps, FLACA! glaglagla… etc. Y ahora el señor es numero dos con Paquito, espero que se acuerden de su pasado.

  Y ahora legalizan los paranys, jajajajajaja, buenisimoo!! xD

 13. esa nuriaaaaaa jajajajaja ja volgueren ells tindre en el seu equip a tu i angela.. ja volgueren. jajajajaja deixa’ls que critiquen és l’única cosa que saben fer¡¡ Nosaltres a treballar a presentar el nostre programa que va ser impresionant… tenim al millor equip, al millor partit i a la millor candidata. No te preocupes que no donara la cara . Isabel mes que mai

 14. Hola Pep, soc Nuria i m´agradaria poder saber qui eres, perque em podries ensenyar a parlar en public. De totes formes hia gent que val per a treballar per el poble, un altra per a ser grans oradors, i altres per a descalificar a les persones sense donar la cara (com es el teu cas), pero torne a repetir que m´agradaria coneixer.te i aixina podriem cambiar impresions. Val???? Tu a mi en coneixes i jo no se qui eres perque pots firmar amb un nom fictici i aixina tens la llibertat de dir el que te vinga en gana descalificant a la gent sense donar la cara…..

 15. Per favor, ara em diràs que Nuria i Angelita són millors que Paco, clar que sí com a oradores, les dos són les millors. Però si sentir-les és com estar en un festival de l’humor, per a vore com intenten dir una frase sencera sense enganyar-se.

 16. jajajajajajajjaajajajajjaajjajajajajajaj hacer sombra jajajajajajajajjajajajajajajajaja a serafín jajajajajajaj como alucinas jajajajajjajajaja anda que no¡

 17. Paco Micó es una gran persona y los que lo conocemos lo sabemos de sobra, ellos el PP de Benisanó antes lo querian con locura. El único problema o defecto por denominarlo de alguna manera es que el gran magnate de Benisanó (serafín) no quiere tener al lado a nadie que le pueda hacer sombra, y el bueno de Paco empezaba a tener más protagonismo por la calidad de sus valores. Pero Benisanó funciona así o te dejas dominar por serafín o estas fuera. El tiempo lo pone todo en su sitio, tranquilos y paciencia que torres más altas han caido. Ah Isabel, Lino. angelita, Emilio y compañia que el día que no le sirvaís de una patada vaís a la calle.

 18. Paco mico disidente? Jajaja no nos equivoquemos. Paco es una gran persona, sí, no escucharas a nadie del PP diciendo lo contrario. Pero lo que le pasa es que esta equivocado. Paco durante esta legislatura no ha pegado Xapa ¡Y para estar en unas listas de un partido hay que respaldar ante todo a tu partido, (o es que el PSOE local pondría a alguien que critica a espaldas y mete jaleo a los propios miembros de su partido? No me hagáis reír) y el aparte de no respaldarlo lo ha tirado por tierra. Como pretendéis que vaya en las listas??? Aquí quien trabaja y se lo merece tiene hueco. Los que no están en el partido popular sus motivos tendrán. Estos cuando el Partido (que no solo es serafín, se le tiene mucho en cuenta, por supuesto y así lo quiere todo el partido quitando de cuatro celosos) discrepa con ellos ya no son populares.. Lo que son es xaqueteros. Aquí con los únicos que no se pueden discrepar es con Paco. Espero que se de cuenta de su error y vuelva a su casa que es el partido popular, con la reflexión bien hecha.

 19. nadie niega que sea honrado, pero para ir en una lista hay que merecerlo y por lo menos implicarse un poco en el partido, no porque hayas ido alguna vez vas a ir siempre, ademas ¿sabeis si el queria ir?

 20. Así son las cosas en Benissanó, Serafin es el que manda y todos los demás a obedecer. Espero que el pueblo de Benissanó abra los ojos y que las próximas elecciones el PP abandone el ayuntamiento, porque si no es así no se donde vamos a ir a parar.

 21. JUANA, lo que dice de arco, es verdad.
  lo de esta persona no es nuevo, las ultimas elecciones ya querian quitarlo del medio. en esta ocasion han/ha podido con él igual que años atras ocurrio con otros nombres, haz memoria y veras.
  una pena, porque este chico si que vale. Han hecho la lista con la gente que «pega cabota i abant» y los «disidentes» fuera.

 22. ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ……. ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja……….. ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ¡IMPOSICION! ja ja ja ja ja ja ja ja….. ¡de Isabel! ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja. ¡¡YA !!

 23. Sí, ser una persona honrada y decente, que no se deja mangonear por Ser-afín. En este PP (local, autonómico y nacional) no se premia la valía de las personas, sino su absoluta sumisión al líder supremo. No son pocos los casos en la cormarca de gente del PP que sale del partido y monta otro (también de derechas), hartos de aguantar el despotismo de locas cabezas de lista (que suelen ser auténticos/as dictadores/as). Ojalá hubiera sido Paco el nº 1 en la lista, porque el PP ya tendría mi voto en la urna…

 24. El presidente de nuevas generaciones de trepas, en que número va en la lista, porque digo yo que méritos suficientes habrá hecho, como para haberle dado un trabajo en la conselleria de governació del «gens honorable».

 25. amparo per déu deixa ja de dir tantes favades i comença a treballar ja pel teu programa electoral.que se te tira el temps damunt. I has de fer un programa que pugues cumplir, es a dir, un parc jaja

 26. Gestió per al poble? Que responem a més treball i més Benissanó?
  Jo no vaig a criticar a la persona que no s’ho mereixca, per que precisament ni hauria que votar a llistes obertes, a persones, i no a llistes que fan els partits, ull! que si fora a persones jo a lo millor, hipotèticament votaria a Isabel, però per descomptat no votaría mai a gent com el cordó eixe d’hilo, suau suau, eixe lino (en minuscules, clar), que ha arribat ahi per contactes per el molt respetable senyor de la foto, l’equip de Isabel (a banda de que el 80% estan endollats) mos han enfonsat economicament.
  I ara vaig, i m’entere de que estan en governació, MOS L’HAN FET AGRA XIQUETS!!!

 27. Critiquen el que no es criticable? Jo no soc del PSOE (mare meua, ni pensaro), però del PP menys cuidao!
  Però jo si que em se un par de cosetes que son criticables, i es més, ja s’han criticat en les altres noticies. I amb molt de veritat en el que diu, jo apoye el Pa del dia, te raó en coses puntuals.

 28. i tant clara, que algu ho dubtava? Açi mana el molt honorable i la resta fa el que ell diu a la sombra. De ahi que en la foto i al centre estiga ell, i no Isabel que es la que es presenta. Tambe dir-li a Isabel que la oposicio fa el que pot, moltes voltes propossen coses (unes voltes bones i altres menys bones) i com que el pp te majoria absoluta no fan ni cas, no es molesten ni en contestar.
  I es mes, pot ser que no haga dit que no es presentava, pero de tots es sabut que no volia presentar-se ni en les anteriors ni es estes elecions, pero les presions pareix que fan el seu treball.

 29. Pues para ser la presentación de la candidata, parece que la estrella fuera Serafín Castellano. Ella, un poco más y no sale en la foto.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà