Vicen Rioja i Mari Carmen Desco, Premis Castell de Benissanó 2020

L’acte de lliurament es realitzarà a la Sala Noble del Castell el 8 de febrer

L’Ajuntament de Benissanó, en sessió plenària celebrada el passat 28 de novembre, aprovà per unanimitat atorgar els Premis Castell de Benissanó 2020 a Vicen Rioja i a Mari Carmen Desco.

En aquesta dihuitena edició dels premis Castell de Benissanó la distinció de caràcter local ha recaigut en Vicen Rioja per la seua presència, contribució, implicació i treball continuat en la vida social i cultural de Benissanó, així com en la defensa i difusió del patrimoni local.

Pel que fa a la distinció de caràcter autonòmic, el guardó ha estat per a la doctora en oftalmologia Mari Carmen Desco, per la seua tasca i important aportació al món de la medecina oftalmològica des de distints àmbits: el professional, la docència i la investigació.

L’acte de lliurament dels premis es realitzarà a la Sala Noble del castell el dissabte 8 de febrer de 2020.

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, ha destacat la importància d’aquestes dones en l’àmbit pel qual han estat premiades. “Vicen Rioja sempre ha sigut i continua sent-ho una persona dinamitzadora del món cultural de Benissanó, així com una amant del patrimoni local, molt especialment del nostre Castell”. Pel que respecta a Mari Carmen Desco “està considerada com una de les grans especialistes en la branca de l’oftalmologia, sent una de les doctores amb més prestigi en aquest camp de la medicina”.    

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà