Benissanó anuncia mesures econòmiques per a pal·liar la crisi del coronavirus

Un equip tècnic estudia possibles mesures a causa de la difícil situació econòmica del consistori

Després del tancament dels comerços locals com a conseqüència del Reial Decret 463/2020 de l’estat d’alarma, l’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, ha anunciat que una vegada finalitze el confinament l’Ajuntament proposarà mesures econòmiques que vindran a completar les ajudes ja anunciades per els governs de la nació i autonòmic.

Entre altres, el consistori estudia fraccionar, ajornar o compensar imposts i taxes municipals, a més d’oferir un servei d’assessorament a aquelles empreses, comerços i persones físiques que s’han vist perjudicades en esta crisi sanitària.

“Des del primer dia, esta alcaldia està treballant colze a colze amb els tècnics municipals en matèria econòmica per tal de poder prendre mesures que minimitzen i ajuden a tots aquells comerços del poble que s’han vist obligats a tancar les seues portes i no estan ingressant res per les seues activitats comercials”, ha declarat l’alcaldessa.

No obstant això, estes mesures estan requerint d’un extens estudi per la seua complexitat donat la difícil situació econòmica en què es troba l’ajuntament. “Des de l’equip de govern anem a fer tot el que estiga en les nostres mans per tal d’ajudar a veïns, empreses i comerços del municipi que estan patint esta crisi i que d’aquesta manera puguen recuperar, com més prompte millor, la seua activitat quotidiana”, ha afirmat la primera edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà