Benissanó eximeix del pagament de la taxa de terrasses, fem i l’escoleta

El Govern municipal anuncia mesures econòmiques

L’alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, ha ennumerat algunes de les mesures d’ajuda per als veïns de Benissanó que s’aplicaran per tal d’ajudar a pal·liar els problemes econòmics ocasionats per la crisi sanitària de la Covid-19.

Navarro ha detallat algunes d’estes mesures, com ara, l’exenció del pagament de la taxa per la utilització de terrasses i per la recollida de la basura als bars i restaurants locals que s’han vist obligats a tancar la porta dels seus negocis a conseqüència del decret de l’estat d’alarma, l’excensió del pagament dels mesos en què ha estat tancada l’Escoleta o altres mesures destinades a ajudar al sector més vulnerable de la població com són les de fraccionar i ampliar, sense cap tipus de penalització, els rebuts del pagament dels tributs.

Una de les altres mesures de l’equip de govern ha estat la de continuar pagant en temps i forma a totes les empreses proveïdores de l’ajuntament, d’esta manera les empreses disposen d’uns ingressos que els ajudaran a continuar al davant dels seus negocis.

“En estos moments d’incertesa i tan durs en què ens ha tocat gestionar l’ajuntament no podem sinó ajudar en la mesura de les nostres possibilitats als comerços i empreses locals que s’han vist obligats a abaixar la persiana, i contribuir al fet que l’efecte econòmic negatiu dels propietaris i treballadors siga el menor possible”.

L’alcaldessa ha admés que la situació econòmica de l’ajuntament no els permet portar a cap totes les iniciatives d’ajudes econòmiques que volguérem, però així i tot, este govern municipal està ajudant i ajudarà a tots els comerços, empreses i veïns més vulnerables en tot allò que estiga al seu abast. 

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771