Benissanó realitza el test del Covid-19 als treballadors municipals

test rápido coronavirus

S’han fet 25 proves de caràcter voluntari

L’Ajuntament de Benissanó ha realitzat un test ràpid de detecció del virus del Covid-19 a la totalitat dels seus treballadors municipals. El total de proves realitzades, de caràcter voluntari entre els treballadors, ha estat de 25 i s’han portat a cap per personal sanitari en dependències municipals.

La mesura ha estat coordinada per la regidoria de Salut Pública, en paraules de la regidora Paqui Cervera, “per a este ajuntament garantir la salut dels seus treballadors és fonamental, especialment per què estos treballadors han estat en primera línia des del començament de la crisi sanitària provocada pel virus”. “A més, continuarem salvaguardant la salut dels nostres veïns com fins ara i anem a proseguir de forma regular amb la desinfecció de carres i espais públics”.

1 Comment
  1. El govern de la ciutat de Seül, la capital de Corea del Sud, va anunciar dimecres el seu pla de dur a terme proves COVID-19 a tots els empleats en instal·lacions d’alt risc, inclosos restaurants i instal·lacions religioses.

    Les proves COVID-19 es duran a terme a totes les persones que treballen a Seül per a restaurants, instal·lacions religioses, centres d’atenció telefònica, residències per a gent gran, serveis d’atenció a la infància, empreses de missatgeria i fàbriques de cosir, així com conductors de taxis i autobusos i persones que treballen als serveis de transport públic. .

    Els treballadors de les instal·lacions d’alt risc es faran la prova del virus de forma gratuïta independentment dels símptomes.

    Seo Jeong-hyup, l’alcalde en funcions de Seül, va dir a una conferència de premsa en línia que el govern de la ciutat planejava augmentar el nombre diari de proves de COVID-19 a un màxim de 37.000 dels actuals 10.000 aproximadament.

    Dilluns, 2.240 ciutadans de Seül sense símptomes i cap contacte amb els infectats van rebre voluntàriament proves de precaució gratuïtes de la ciutat. Del total, 17 persones van donar positiu al virus.

    En el darrer compte, el país va informar de 1.078 casos més de COVID-19 durant les darreres 24 hores, elevant el nombre total d’infeccions a 45.442. Va ser la càrrega diària més alta, superant el màxim anterior de 1.030 comptabilitzat el diumenge.

    Entre els nous casos, 373 infeccions van venir de Seül i 320 eren persones que residien a la província circumdant de Gyeonggi

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà