Banner papereria Ruiz

Quatre veïnes de Bétera comencen a treballar els horts urbans

horts2

L’Ajuntament ha lliurat ja les claus

L’Ajuntament de Bétera ha lliurat ja les claus a quatre veïnes del municipi dels horts urbans perquè puguen començar a cultivar les seues pròpies fruites i verdures per a consum propi.

La regidoria d’Agricultura, Cristina Ballesteros, ha sigut l’encarregada de posar en marxa aquesta iniciativa que ha triomfat en altres municipis i que s’espera que també a Bétera vaja estenent-se a poc a poc per fomentar l’agricultura ecològica i l’autoconsum.

Els horts situats a l’avinguda Pont San Martin, davant del nou parc d’esplai, tenen diferents mides, des dels 15 m² els més xicotets fins als 45 m² els més grans.

En ells es pot conrear qualsevol producte sempre que no siguen arbres o substàncies prohibides.

Encara que el període per a presentar les sol·licituds ha acabat des de la regidoria «animem als veïns a què s’acosten a l’ajuntament per apuntar-se i així podrem obrir unes noves bases d’inscripció per a adjudicar les parcel·les desertes», ha explicat la regidora socialista.

Les quatre primeres adjudicatàries ja poden treballar el seu nou hort des de les 7.00 hores fins a la posta del sol, i l’adjudicació té validesa fins al 31 de març de 2020.

Els requisits per poder accedir a una d’aquestes parcel·les són: persones en situació d’atur inscrites al SERVEF, pensionistes o jubilats o entitats sense ànim de lucre de Bétera.

 

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.