L’Aplec Camp de Túria convoca una concentració contra el feixisme a Bétera

El pròxim 15 de novembre

L’Aplec Camp de Túria i diversos col·lectius de la comarca convoquem el pròxim 15 de desembre, a les 19 hores davant de l’Ajuntament de Bétera, una concentració antifeixisme. Segons el col·lectiu és una resposta a les agressions feixistes sofrides durant la celebració del proppassat VIé Aplec de Camp de Túria a Bétera i davant de l’auge del feixisme tant a la nostra comarca com arreu del País Valencià.

Amb el lema ‘Juntes per la LLIBERTAT i contra el FEIXISME’ volen mostrar el rebuig, d’una manera unitària, a la intolerància.

L’Aplec ha publicat un enllaç on es pot trobar un formulari d’adhesió (individual o col·lectiva) juntament amb el manifest de la concentració que pot consultar-se en la següent adreça: https://goo.gl/TxbpUK
En acabar la concentració, hi haurà una “kafeta solidària i antirepressiva a l’Ateneu de Bétera”.  Segons l’Aplec “a causa d’aquestes agressions, als problemes de l’oratge que vam tindre i al robatori posterior que vam sofrir, ens és menester evocar a la solidaritat de totes per a continuar amb el projecte autogestionat que és l’Aplec”.
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà