La Diputació licita les obres de la variant nord de Bétera per a evitar el col·lapse de trànsit en el municipi

desvío carretera variante Camp de Túria

Les obres de construcció costaran més de 18 milions d’euros i s’executaran aquest any


La Diputació de València ha licitat les obres de la variant nord de Bétera, un projecte que permetrà traure del nucli urbà els més de 12.000 vehicles que transiten diàriament de mitjana per la travessia de la CV-310 que creua el municipi. D’aquesta manera, es dóna resposta a una reivindicació històrica, convertint en realitat un projecte el pressupost del qual ascendeix a 18.558.682,23 euros i que està previst que comence a executar-se aquest mateix any.

Per a l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), el projecte ‘mai ha estat tant prop com ara’. ‘En legislatures anteriors, com a molt, s’havia aplegat a expropiar els terrenys, així, la gran diferència és que esta vegada, estan les partides pressupostàries (sense diners no hi ha execució de la Variant) i, també, que s’ha iniciat el procés de licitació i, per tant, l’adjudicació de l’obra’, ha explicat .

La regidora d’Urbanisme, Neus Sánchez (Compromís), també s’ha mostrat satisfeta amb este nou pas, ‘la licitació està en marxa i esperem que abans de l’estiu les màquines estiguen treballant a Bétera‘. ‘Durant estos quatre anys de legislatura des de l’ajuntament de Bétera liderat per Compromís ens hem esforçat perquè esta obra tan reivindicada pels veïns no siguera només una promesa sinó una realitat’, ha explicat la regidora.

Menys trànsit, menys perill per als vianants, menys contaminació i menys soroll, sense dubte una projecte que finalitzarà el 2020 i que millorarà la vida dels veïns i veïnes de Bétera.

La fase 1 connectarà la carretera procedent de València amb la CV-310 cap a Nàquera i Serra, una solució que no només evitarà el trànsit i augmentarà la seguretat viària dels veïns, sinó que a més facilitarà els accessos al municipi des de la carretera i als polígons industrials de la zona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà