Compromís demana la publicació de l’acord de govern entre PP, C’s i Mas Camarena-Torre en Conill

El tripartit de Bétera respon que el publicarà als mitjans que consideren

El grup municipal Compromís per Bétera va preguntar al ple extraordinari de dijous passat sobre la publicació de l’acord signat pel tripartit PP, C’s i Mas Camarena-Torre en Conill. A la qüestió l’alcaldessa popular, Elia Verdevío, va respondre que “per suposat es publicaria, en els mitjans de l’ajuntament i en els mitjans que consideren les tres formacions”.

Si bé ha passat quasi un mes des de la roda de premsa en la qual els caps de cartell del tripartit, Elia Verdevío, Carlos Abad (Mas Camarena-Torre en Conill) i Eva Martínez (C’s), van explicar el pacte de govern firmat i les principals prioritats per als pròxims quatre anys, “la ciutadania encara no sap quines són les condicions concretes d’este acord”, ha afirmat la portaveu de Compromís, Cristina Alemany. 

“Al llarg de la legislatura passada, sobretot el PP, ha insistit en la transparència. Este cas, el millor exercici de transparència seria que el tripartit fera públics íntegrament els punts de l’acord. Si efectivament la transparència és un dels pilars del nou govern municipal, la publicació de l’acord hauria de ser una prioritat per al tripartit”, conclou Alemany. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà