‘El Corral’ s’imposa en la novena ruta de la tapa de Bétera

Han participat 12 establiments

La novena ruta de la tapa de Bétera ja té guanyador. Per votació popular el restaurant ‘El Corral’ ha sigut el triomfador d’aquesta edició amb 32 vots, enfront dels 21 del restaurant ‘Josynes’ i els 18 del ‘Trull’.

Hui s’ha dut a terme el recompte de vots i s’ha procedit al sorteig dels tres sopars dobles en els establiments guanyadors. en l’edifici municipal Casa Nebot i ha comptat amb la presència del regidor de Comerç, Joaquín Martínez i, el vicepresident de les Associació de Comerciants de Bétera, José Vicente Pardo.

En aquesta edició han participat 12 establiments de Bétera, que han registrat un total de 193 vots dels clients durant els quatre dijous que ha durat aquesta edició, han depositat les seues paperetes.

El regidor de Comerç ha donat les gràcies als participants i ha aprofitat per a donar les gràcies als veïns de Bétera que cada dia compren o consumeixen en els establiments del municipi.

Està previst que la setmana vinent es faça el lliurament dels premis als restaurants guanyadors i als guanyadors del sorteig dels sopars.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà