EU reclamarà en les Corts una dotació presupostària per possibilitar l’execució de la Ronda Nord en 2012

El Camp de Túria
Des d’Esquerra Unida es va a reclamar al Consell que dote dote pressupostàriament la variant de la carretera CV-310, al seu pas pel casc urbà de Bétera, i que eixa actuació s’execute durant l’any 2012.

José García

Eixa reclamació d’EUPV es farà el pròxim dia 27 d’abril, a les Corts, amb la diputada Marina Albiol com a portaveu de la formació d’esquerres. La proposta es defensarà en la Comissió d’Obres Publiques i Transports, on es presentarà una Proposició no de llei, que en nom d’EUPV ja es va presentar el passat dia 7 de novembre de 2011.

Recorden des d’EUPV que el projecte de la Ronda Nord és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Estratègiques (PIE) 2004-2010, elaborat per la Generalitat Valenciana, i afigen que “la no execució de l’esmentada variant fa que la carretera continue suportant diàriament un nivell molt elevat de vehicles al seu pas pel casc urbà de la localitat, amb el risc que això comporta per als veïns i les veïnes de Bétera”.

A la Ronda Nord s’inclou una variant de la carretera CV-310, al seu pas pel casc urbà de Bétera, amb l’objectiu d’enllaçar-la amb els municipis veïns de la Calderona. Mentre eixa variant no s’execute, els ciutadans i les ciutadanes que es dirigeixen cap a Nàquera, Serra, Olocau i altres localitats de la Calderona, deuen patir retards i embossos innecessaris, amb el consegüent malestar i perjudici que eixa situació implica.

Es per això que des d’EUPV es reclama que “tots els grups polítics amb representació parlamentària en les Corts Valencianes, inclòs el PP, voten favorablement l’esmentada Proposició no de llei, perquè esta es refereix a l’inici d’unes obres que són molt necessàries per al municipi de Bétera”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà