Compromís sol·licita a FGV ampliar l’aparcament de l’Estació de Bétera

També proposa la cessió de la parcel·la de per destinar-la a zona verda

Compromís per Bétera ha presentant una proposició per al proper ple ordinari d’octubre en què demana que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del territori cedisquen la parcel·la de l’Estació de Metro a la localitat i destinar-la a zona verda amb la finalitat de millorar les condicions actuals de deteriorament i de brutícia. També sol·licita l’ampliació de la zona d’aparcament actual.

Compromís proposa aixì que s’amplie el conveni de l’Ajuntament de Bétera amb FGV, amb la cessió d’esta parcel·la, com a zona verda del municipi, passant a dependre el manteniment i la neteja del consistori de manera excepcional i a títol precari.

A més, la formació liderada per la ex alcaldessa Cristina Alemany, demanarà també a FGV que implante, amb caràcter urgent, un pla de periodicitat de neteja de la resta del recinte ferroviari, fonamentalment de les vies i zones formigonades. Aixì com també ampliar l’aparcament existent agafant les vies inutilitzades, que podrien suposar un increment important del nombre de places d’estacionament.

En diverses ocasions, des de l’Ajuntament de Bétera, s’ha traslladat tant verbalment com per escrit a FGV i a la Conselleria, el profund malestar per la situació de brutícia i d’insalubritat en què es troben els exteriors de les instal·lacions de l’Estació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà