La Crida encén la metxa de les Falles 2022 a Bétera

Bétera crida

El Castell acull un esplèndid espectacle audiovisual que ha emocionat a tots els presents

Les Falleres Majors de Bétera, Mª Ángeles Valls i Carla López, han convidat a tots els fallers, falleres i ciutadans a participar de les Falles 2022 en la multitudinària Crida celebrada als peus del, recentment restaurat, Castell de Bétera.

Un acte carregat d’emoció que suposa l’inici oficial de les tan esperades festes de Sant Josep després de dos anys sense celebrar-se en el municipi del Camp de Túria. En l’acte han participat les Falleres Majors de Bétera, l’Alcaldessa del municipi, Elia Verdevío, membres de la Corporació Municipal així com la Junta Local Fallera i totes les Falleres Majors i els Presidents de les cinc comissions: Falla La Barraca, Falla l’Albereda, Falla Carraixet, Falla Gran Via de l’Est, Falla Gran Via del Sud.

Un esdeveniment que ha encés la flama de la festa, on l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, s’ha dirigit a tots els allí presents amb un missatge de germanor, unió i alegria per “tornar a recuperar una festa que portem en la sang, les Falles de la il·lusió, de la recuperació de la normalitat i per a les quals voss demane prudència, responsabilitat i sentit comú per a gaudir d’aquestes Falles tan anhelades per tots nosaltres”. Al seu torn, Elia Verdevío, ha volgut donar les gràcies a tot el col·lectiu faller “pel vostre esforç, treball i dedicació per mantindre vives les nostres tradicions”.

L’Alcaldessa de Bétera, ha sigut l’encarregada de fer lliurament de les claus del municipi a les Falleres Majors, Mª Ángeles Valls i Carla López, els qui emocionades s’han dirigit a tots els fallers i falleres per a convidar-los “a les millors festes del món”.

Un emotiu acte que ha estat presidit per un espectacle al Castell que ha deixat sense paraules als allí presents.

L’essència de la festa projectada al Castell

Passades les huit i mitja de la vesprada i amb una gran marea de fallers i falleres ha començat un espectacle audiovisual amb tècniques de videomapping i efectes audiovisuals que s’ha projectat en el mateix Castell oferint una història encantada de la Plantà i la Cremà, que ha posat de manifest el caràcter faller acompanyat de foc.

El castell ha canviat la seua imatge actual per a anar construint un entramat propi de la indumentària fallera, amb grans ornamentacions florals, per a acabar amb una gran senyera. A més ha continuat posant en valor la pólvora i l’essència coetera del poble de Bétera, un dels seus símbols que ha portat a tots els allí presents a gaudir d’un final apoteòsic com a poble faller carregat de llum i color gràcies a un espectacle pirotècnic que ha il·luminat el cel de Bétera.

Amb aquesta Crida, Bétera dona per començades les Falles 2022 perquè que, tal com ha afirmat l’Alcaldessa “junts som capaces de transmetre la grandesa de les nostres festes”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà