Bétera celebra el Dia Mundial contra la LGTBI Fòbia

bétera lgtbi

L’àrea d’Igualtat ha visitat diferents centres escolars amb el projecte DIVERSITECAS

Bétera ha celebrat esta setmana el Dia Mundial contra la LGTBI Fòbia amb una campanya enfocada a conscienciar i sensibilitzar als més joves del municipi. Aquesta campanya s’ha centrat en la posada en marxa de les Diversiteques en diferents centres escolars de Bétera perquè els alumnes i les alumnes accedisquen a títols literaris en matèria de diversitat de gènere i activisme LGTBI.

“Bétera és un municipi divers i des de l’Ajuntament fomentem polítiques municipals que acaben amb qualsevol mena de violència i discriminació. En el nostre municipi no caben actituds i accions que atempten contra els drets dels nostres veïns i veïnes independentment de la seua orientació sexual o el seu gènere”, ha explicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, durant la visita als centres escolars que ha realitzat al costat de la regidora d’Igualtat, María Segura.

Durant les visites, totes dues junt han repartit lots de llibres adaptats a l’alumnat, fullets de les oficines Orienta i uns marcapágines a favor de la diversitat amb l’eslògan “Llegir és protestar contra la intolerància”. Al seu torn, han repartit el cartell de la campanya que també s’ha fet visible en els edificis municipals i la biblioteca. Un cartell elaborat per l’alumnat del Taller d’Ocupació Bétera IV de disseny de productes gràfics.

En aquest sentit, la Biblioteca Municipal també ha rebut un pack de llibres per a tots els públics en una acció més que busca desenvolupar accions positives cap al col·lectiu LGTBI+.

“És imprescindible que posem l’atenció en la violència i la discriminació que pateixen moltes persones per això des de l’àrea d’Igualtat continuem impulsant campanyes i activitats contra la LGTBI Fòbia. Els més xicotets de Bétera han de conéixer la diversitat de la nostra població per a conviure en igualtat i respecte”, ha assenyalat María Segura.

Un any més el Consistori beterense s’ha sumat a aquesta commemoració amb un compromís institucional així com amb el desenvolupament de polítiques i programes en favor de models de convivència inclusius i respectuosos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà