Aquests són els guardonats en els Premis Torre Bofilla de Bétera

premios betera

L’Ajuntament reconeix al teixit empresarial i comercial

Més d’un centenar d’empresaris, comerciants i societat civil de Bétera s’han donat cita en la primera edició dels Premis Torre Bofilla de l’Ajuntament de Bétera per a mostrar el seu reconeixement als comerciants i empresaris que contribueixen a la innovació, modernització, promoció i competitivitat del teixit empresarial i comercial de la localitat.

premios betera

Una iniciativa que s’ha impulsat des de l’àrea de Comerç i Indústria del Consistori i que ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON) i l’Associació de Comerciants de Bétera (ACB).

premios betera

S’ha guardonat, en la categoria de comercial als següent establiments: Bambi, per la seua trajectòria comercial, La Piñata, per la seua innovació, digitalització i noves tecnologies, i Electrodomèstics Broseta per la seua qualitat i excel·lència comercial.

premios betera

En la categoria empresarial s’ha premiat en la trajectòria empresarial a Schuller, el premi a la innovació, digitalització i noves tecnologies ha recaigut en Naranjas del Carmen, mentre que el premi a la qualitat i excel·lència ha sigut per a Aromas del Campo SL i el premi a la responsabilitat social empresarial s’ha atorgat a Textil Batavia.

premios betera

A més el Consistori ha volgut donar un premi extraordinari a la Cooperativa Agrícola de Bétera COABE perquè segons el regidor de Comerç i Indústria, Joaquín Gómez, “l’activitat econòmica desenvolupada per COABE té un fort impacte en la creació d’ocupació en la localitat i al seu torn s’erigeix en una clara sustentació de l’activitat agrícola de Bétera”.

premios betera

Durant la Gala, que s’ha celebrat als jardins de Casa Nebot, tots els assistents han pogut gaudir de huit audiovisuals, un per cada empresa i comerç, on s’ha mostrat el seu dia a dia i s’ha donat a conéixer la seua labor empresarial i comercial.

premios betera
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà