El barri del Carraixet de Bétera presenta més de 500 signatures perquè no es realitzen els bous al carrer

bous al carrer betera

El consistori ha aprovat a l’Associació Cultural Peña Taurina l’organització dels actes en setembre

Un grup de veïns del barri del Carraixet de Bétera ha presentat hui per registre d’entrada en l’Ajuntament de Bétera 577 firmes de residents que demanen que es paralitze i revoque l’aprovació per celebrar Bous al Carrer.

L’Ajuntament de Bétera ha aprovat que l’Associació Cultural Penya Taurina de Bétera organitze Bous al Carrer als carrers Gran Via del Nord, Morvedre, Serra Calderona i Carraixet durant dos caps de setmana, els dies 2, 3, 4, 9, 10 i 11 de setembre.

Considerant que esta celebració suposarà un greu trastorn per als veïns pels problemes de mobilitat, la brutícia i les molèsties de sorolls que els ocasionarà, els signants demanen a l’Ajuntament que paralitze i revoque l’aprovació d’esta activitat.

El barri en què l’Ajuntament ha aprovat que s’organitzen Bous al Carrer té una gran densitat de població i d’activitat. En els quatre carrers on s’han autoritzat els bous, hi ha 244 accessos a vivendes, 12 comerços-empreses, 18 accessos a garatges, l’accés al Col·legi Parroquial Marqués de dos aguas, 1 porta de l’institut i l’accés al poliesportiu.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà