Bétera ultima les obres per a la urbanització del carrer Noria

betera

L’Ajuntament ha invertit 193.428 euros

L’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa les obres d’urbanització del carrer Noria que s’obrirà al trànsit rodat i per als vianants les pròximes setmanes amb una inversió de 193.428 euros per a millorar l’accés a aquesta zona.

La urbanització del carrer Noria, en el seu tram entre el carrer Ent Masia de Roda i carrer Llarg, s’està realitzant per a generar un vial de doble sentit de circulació mitjançant la pavimentació de la calçada i voreres que faciliten la circulació d’eixida de la localitat generant, al seu torn, noves places d’aparcament, alhora que es limita la capacitat del mateix amb la corresponent ordenació del trànsit per a evitar el trasllat en excés del trànsit a la zona del nou vial.

En total 400 metres quadrats per a estacionar vehicles en 34 places d’aparcament repartides pel carrer Noria que a més comptarà amb una zona d’arbratge i voreres més amples que facilitaran el pas dels veïns i veïnes.

“Busquem adequar els nostres vials a ordenació urbanística, millorar els espais i la circulació així com oferir a la nostra ciutadania vies alternatives per a transitar pel municipi a més de dotar d’aparcament aquesta zona” ha explicat l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Millores per a descongestionar el trànsit

Fins a l’actualitat el carrer Noria de Bétera era una via sense connexió que no permetia el pas ni de vehicles ni de vianants “un espai perdut que en breu s’obrirà a la ciutadania” ha indicat la regidora d’Obres Públiques, Gloria Campomanes.

A partir d’ara i amb la finalització de les obres aquest carrer suposarà una nova via de pas en el municipi que permetrà l’accés dels vehicles tant de la zona de La Porta gran com aquells que provinguen de l’Avinguda País Valencià.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà