Bétera presenta el licor d’Alfàbega

Galeria 4 Fotos

‘Verdeta’ està inspirada en la creació del mestre alfabeguer, Ramón Asensi

L’Hort de les Alfàbegues ha acollit hui la presentació del licor d’alfàbega ‘verdeta’, creada per l’empresari i veí de Bétera, Jose Andrés Sebastiá.

A la presentació han acudit tant l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, la regidora de Turisme, María Benimeli, representants dels Majorals i les Obreres de 2023, el president dels majorals 2024, els presidents i representants de les Penyes Coeteres, les Falleres Majors de Bétera 2023, el president de la JLF, el president de COABE i membres de l’empresa local Naranjas del Carmen.

Aquest licor està inspirat en la creació del mestre alfabeguer, Ramón Asensi, amb els elements identitaris de Bétera, com són les alfàbegues, protagonistes de les Festes d’Agost. Uns elements que el seu creador, José Andrés Sebastiá, ha volgut transmetre en aquesta beguda amb sabor dolç i “aroma de somni”.

Els presents han pogut degustar aquest licor que comença a donar-se a conéixer coincidint amb les Festes d’Agost i que permetrà que tots els que visiten el municipi puguen degustar-lo.

Els Majorals 2024 disposaran en el barracó d’aquesta beguda, recomanada a partir dels 18 anys i es podrà adquirir en l’establiment comercial de COABE.

En l’etiqueta del licor apareix visible la marca turística de Bétera fruit de la col·laboració amb el consistori que ha donat suport a aquesta iniciativa amb l’objectiu de contribuir al coneixement i difusió d’aquest producte de la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà