AEMON es reuneix amb els nous equips de govern de Nàquera i Bétera

L’associació ha transmés les qüestions pendents per a millorar la gestió de les àrees industrials

AEMON Associació Empresarial s’ha reunit, durant les últimes setmanes, amb els nous equips de govern dels Ajuntaments de Nàquera, Montcada i Bétera. L’objectiu ha sigut conéixer als nous gestors municipals en matèria d’àrees industrials, i transmetre les qüestions pendents de resoldre als parcs empresarials Els Vents (Nàquera), Montcada 1, Montcada 2, Montcada 3 i L’Horta Vella (Bétera). “El nostre objectiu és afavorir una estreta col·laboració amb els Consistoris, per a impulsar el desenvolupament d’accions que milloren i dignifiquen l’espai de treball de centenars de persones, i posicionen a les nostres àrees industrials en el lloc que mereixen”, expliquen des de AEMON. També, asseguren que, en alguns casos, “hi ha molt per fer, però des de l’associació perseverem a ser la veu de les empreses i continuem exigint la consecució d’entorns preparats i competitius”.

En els pròxims dies es mantindrà també una reunió amb l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca, per a tractar qüestions que afecten la gestió i promoció de l’àrea industrial del municipi.

Els Vents (Nàquera)
La reunió amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Nàquera va estar encapçalada per l’alcalde, Iván Expósito; el regidor d’Indústria, Rafael Clausí, i el regidor d’Urbanisme, Vicente Estellés. Per part seua, AEMON va estar representada pel seu president, José Durá, i tres empresaris de l’àrea: Eduardo Orts, Andrés Candenas i José Miguel Belda, aquest últim membre de la Junta Directiva de l’associació. En la trobada es van tractar temes tan urgents com el mal estat del Camí de Llíria, via que connecta el parc empresarial; el retard en les obres de la depuradora, o l’escàs manteniment de l’àrea industrial. A més, es va citar a l’equip a una reunió amb empreses del parc empresarial, que es va celebrar l’11 de juliol en les instal·lacions de l’empresa Reciclamás. En la trobada es van exposar les principals necessitats i reptes dels Vents, i l’equip de govern va explicar el seu pla d’acció per a les pròximes setmanes.

Montcada 1, 2 i 3
En el cas de Montcada, la reunió amb l’equip de govern va estar presidida per l’alcaldessa, Amparo Orts; el regidor d’Indústria, Iván Bailach, i el regidor de Brigada d’Obres, Martín Pérez. Per part de AEMON va assistir el president, José Durá; Isabel Navarrete, com a presidenta del Montcada 1, i José Tamarit, president del Montcada 3. En aquesta ocasió, els representants de AEMON van exposar els reptes a solucionar als parcs empresarials Montcada 1, Montcada 2 i Montcada 3. Es va denunciar l’escàs manteniment i neteja en les tres àrees; els problemes de seguretat viària que s’experimenten en determinats punts; el retard en la tramitació de les EGM al Montcada 1 i Montcada 2; l’absència d’enginyer municipal i el perjudici que això suposa per a l’activitat industrial, i la necessitat d’incrementar la seguretat en les tres àrees, entre altres. El pròxim dia 25 de juliol se celebrarà, també, una reunió d’empreses al costat de l’equip de govern, en la qual es posaran en comú aquests i altres temes.

L’Horta Vella (Bétera)
Finalment, a la reunió amb l’equip de govern de Bétera va assistir l’alcaldessa, Elia Verdevío; el regidor d’Indústria, Adrián Cámara, i l’ADL municipal. AEMON va estar representada pel president de L’Horta Vella, Gonzalo J. Orduña, i el vocal de la Junta Directiva Javier Muñoz. En la trobada es van reprendre temes pendents quant a la millora de la seguretat viària, a la gestió de residus i a l’increment de la seguretat al parc empresarial, entre altres qüestions. A més, es van comentar les inversions que s’executaran enguany amb les ajudes de l’IVACE i es va exposar el procés de tramitació per a la consecució de la EGM a L’Horta Vella.

“Des de AEMON valorem molt positivament aquestes trobades, que ens permeten transmetre d’una manera directa les necessitats i accions a executar en les nostres àrees, així com totes les inquietuds comunicades per les nostres empreses associades”, expliquen des de l’associació. “Ara és el moment de portar un seguiment dels compromisos adquirits i continuar treballant perquè s’escometen les actuacions previstes, amb la condició que els nostres parcs empresarials puguen mirar al present i futur amb seguretat i projecció”, han conclòs.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà