169.700 persones ja han votat per correu en la Comunitat Valenciana

oficina de correos

A la província de València han participat 107.190 persones

Un total de 169.700 persones han votat en les oficines de Correos en la Comunitat Valenciana per a les eleccions generals del 23J, mancant sumar els vots que aquest divendres s’estan admetent.

Per províncies, a Alacant han votat 46.167 persones, a Castelló ho han fet 16.343 i a València, 107.190, segons un comunicat de Correos.

En tota Espanya, un total de 2,46 milions d’electors han depositat ja el seu vot en les oficines de Correos, la qual cosa representa el 93,8 per cent de les sol·licituds, a l’espera de comptabilitzar el vot postal que encara pot entregar-se fins a les 14,00 hores de hui divendres, quan finalitza el termini.

En un comunicat, Correos incideix en què a l’espera de les dades definitives, aquest nombre de vots per correu representa ja la xifra més alta de vot postal registrada en la història de la democràcia espanyola, la qual cosa “demostra l’èxit en la gestió del vot per correu”.

No obstant això, el nombre de documentacions electorals que continuaven sense recollir pels ciutadans a l’obertura de les oficines, era de 123.822.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà