Un anell entre dotze tones de confeti

Li demana matrimoni en l’acte central de les festes de les Alfàbegues de Bétera

Les festes de les Alfàbegues de Bétera, amb el permís de les Obreres Fadrines, Aina i Paula, tenen nom propi. Noelia i David han protagonitzat la tradicional ‘Rodà’ més romàntica. Enmig d’un mar de dotze tones confeti llançat pels majorals, el jove de 32 anys, en un punt del recorregut va traure l’anell i de genolls li va demanar matrimoni a la seua parella davant milers d’espectadors.

El dia i l’escenari triat ha sigut el mateix, un 15 d’agost, jornada gran de les festes d’agost en el municipi de Camp de Túria, on es va conéixer per primera vegada.

La reacció de la núvia va ser de sorpresa inicial, ja que reconeix que encara que tenien plans de noces des que es van conéixer el passat estiu “no m’ho esperava”. La resposta a la pregunta de David va ser que “sí” sota una pluja de confeti que va cobrir per complet a la parella.

Per a Noelia, periodista de l’Ajuntament de l’Eliana de 37 anys, ha sigut “increïble”, explica emocionada, ja que participa activament en les festes dels Alfàbegues. “David ho tenia tot preparat amb els nostres amics i jo no m’havia assabentat de res. En un moment del recorregut, va demanar que ens feren una foto -la paraula clau- i ja tots van col·laborar en què tot isquera perfecte”.

Una vegada complit l’objectiu, van continuar en la desfilada des de l’Hort de les Alfàbegues pels carrers del municipi en la tradicional ofrena a la Verge de l’Assumpció en la parròquia de la Puríssima Concepció. Una jornada especial per a tots els veïns de Bétera que encara ho ha sigut més per a la parella que no té data per a les noces però si el destí de la lluna mel: la Toscana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà