Bétera reparteix més de 1.300 regals

Melcior, Gaspar i Baltasar han visitat l’Escola de Nadal, el Campament Jove Urbà de Nadal i l’Escola de Nadal de Diversitat Funcional

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Drets Socials, ha organitzat a petició dels Reis d’Orient, un repartiment multitudinari de regals per als més xicotets de Bétera.

El Consistori ha repartint un total de 1.319 regals entre els xiquets nascuts de 2016 a 2020 que van acudir a la Casa de la Cultura per a recollir els seus regals de la mà de les seues Majestats.

La primera parada dels Reis Mags a la seua arribada a Bétera ha sigut l’Escola de Nadal de Diversitat Funcional per a després continuar amb el Campament Jove Urbà de Nadal i l’Escola de Nadal, tres iniciatives per als més joves de Bétera en les quals el Consistori ha apostat per la conciliació.

Els regidors de l’equip de govern, encapçalats per l’alcaldesa Elia Verdevio han exercit de patges reals i han ajudat a Melcior, Gaspar i Baltasar en el repartiment d’aquests regals a la Casa de la Cultura.

Els xiquets d’entre 7 i els 3 anys han rebut aquestes últimes setmanes unes cartes que ha repartit el Consistori perquè hui acudiren a conéixer als Reis Mags i rebre el seu regal en un acte carregat d’emocions que, tal com assenyala la regidora de Drets Socials, Marisa Martínez, “és obert a la ciutadania, encara que participen principalment els xiquets nascuts entre 2016 i 2020 però pot vindre qualsevol família, independentment de l’edat dels seus fills, per a veure als Reis”.

Els regals triats pel Consistori són regals educatius, igualitaris i inclusius que atenen l’edat de cada xiquet i xiqueta.

Cavalcades

A més la Cavalcada ha plenat de màgia els carrers del nucli urbà amb la particpació d’associacions locals i entre les quals destaquen les Obreres i els Majorals del 2024.

També la Cavalcada de Reis ha desfilat pels carrers de Mas Camarena fins al Club Social i Torre en Conill.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà