Sant Antoni de Benaixeve: cursos d’anglès i valencià

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha posat en marxa de dos nous cursos d’idiomes per a majors de 16 anys: el taller ‘English Workshop’, centrat en la competència oral en anglés, i dues modalitats de preparació per als exàmens oficials del nivell C1 de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià.

‘English Workshop’: millora les teues habilitats orals en anglés

El taller ‘English Workshop’ té com a objectiu el desenvolupament de l’anglés conversacional i pràctic, orientat al seu ús en viatges empresarials i d’oci, intercanvis, així com altres iniciatives. Aquest programa permetrà desenvolupar tècniques de conversa en anglés, ampliar vocabulari, adquirir fluïdesa o millorar la seua pronunciació. 

La formació s’impartirà els dimarts a la Casa de la Joventut (c/ Alcarava, 78), des del 16 de gener fins al 25 de juny de 2024, i comptarà amb dos grups diferents, oferint flexibilitat horària, amb sessions de matí (d’11.30 a 12 hores) i de vesprada (de 19 a 20.30 hores). 

El taller ‘English Workshop’ compta amb places limitades i les preinscripcions es poden realitzar online, del 8 al 12 de gener, a través del següent formulari: http://bit.ly/47pJXRZ.

Una vegada realitzada la inscripció, l’Ajuntament notificarà la confirmació de la plaça a través de l’adreça de correu electrònic facilitada, moment en el qual la persona interessada podrà realitzar el pagament del curs, que té un preu trimestral de 22,50 euros, segons l’ordenança de preus d’educació vigent.

Valencià Nivell C1: preparació per als exàmens de la JQCV

En paral·lel, l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ofereix dos cursos de valencià, dissenyats per a preparar eficaçment a les persones interessades per als exàmens del nivell C1 de la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià. 

Les formacions s’impartiran en dues modalitats diferents, presencial i online. Les classes presencials arrancaran el 15 de gener a la Casa de la Joventut i tindran lloc tots els dilluns i dimecres fins a juny de 2024, en horari de 19 a 20.30 hores. Per part seua, les sessions online començaran el 16 de gener i se celebraran els dimarts i dijous en el mateix horari.

La preinscripció és gratuïta i es pot realitzar del 8 al 12 de gener a través del següent enllaç: https://bit.ly/48xsFDk.

Una vegada confirmada la plaça per part de l’àrea d’Educació, la persona sol·licitant haurà d’abonar 45 euros (preu del primer trimestre) en el moment de formalitzar la inscripció.

Instruccions per a realitzar el pagament de les taxes

El pagament dels cursos haurà de realitzar-se a través de l’Oficina Virtual Tributaria, mitjançant l’autoliquidació corresponent:

  • ‘English Workshop’: Autoliquidacions > Activitats Educatives > Emplenar formulari > Tipus de curs: idiomes > Altres cursos i tallers d’idiomes (anglés: English Workshop > En “Altres dades” indicar el grup al qual es vol inscriure.
  • Valencià C1: Autoliquidacions > Activitats Educatives > Emplenar formulari > Tipus de curs: idiomes > Curs: Valencià mitjà I (C1 Presencial) o Valencià mitjà I (C1 En línia) > Duració Idiomes: Trimestral.
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà