Andrea Toral i Míriam Meliá, falleres majors de Bétera 2025

falleras mayores betera 2025
Galeria 8 Fotos

De la Falla l’Albereda i de la Falla Carraixet

Les Falles de 2025 ja té a les seues màximes representants a Bétera. La xiqueta, Andrea Toral Navarro ha sigut triada Fallera Major Infantil, mentre que la senyoreta Míriam Meliá Ferrera ha sigut triada Fallera Major de Bétera.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha sigut l’encarregada de fer la telefonada a les triades, que han sigut proposades per la Junta Local Fallera en un acte en el despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament en el qual també estava present el regidor de Festes, José Vicente Martí, així com les Falleres Majors de Bétera 2024, els regidors de l’equip de govern, membres de la directiva de Junta Local Fallera i els representants de 2025 de les 5 comissions falleres de Bétera.

La primera telefonada ha sigut a la xiqueta Andrea Toral i Navarro de la Falla l’Albereda qui emocionada ha reconegut la veu de l’Alcaldessa i ha rebut la notícia que en 2025 serà la representant del món faller infantil de Bétera. Seguidament, l’alcaldessa ha marcat el número de telèfon de Míriam Meliá i Ferrando, de la Falla Carraixet, per a anunciar-li que ha sigut la triada com a Fallera Major de Bétera 2025. Míriam commoguda ha acceptat el càrrec durant la telefonada.

“Aquest és un dels actes més emocionants de les Falles. Quan marque els números de telèfon i sent eixes veus tan nervioses i emocionades m’adone de la gran faena que fem tots i totes entorn d’aquestes festes tan nostres, plenes de tradició i devoció i que són uns dignes senyals d’identitat del poble valencià”, ha explicat l’Alcaldessa.

Tot seguit, la comitiva s’ha traslladat en un primer moment a la Falla l’Albereda per a donar la enhorabona a la Fallera Major Infantil de Bétera per a 2025, Andrea Toral i Navarro. I després desplaçar-se fins a la Falla Carraixet, per a felicitar la Fallera Major de Bétera 2025, Miriam Meliá i Ferrera.

“Hui és un gran dia per a les Falles de Bétera, amb aquestes telefonades encenem la metxa de les Falles 2025 que segur que amb Andrea i Míriam seran inoblidables”, ha indicat el regidor de Festes, José Vicente Martí.

Elia Verdevío ha finalitzat la jornada amb unes paraules dedicades a les Falleres Majors de Bétera 2025 “Andrea i Míriam uvos desitge el millor exercici faller de les vostres vides, carregat de grans moments on, estic segura, portareu amb orgull el nom de Bétera”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà