Llíria participa en la Trobada Mundial de Ciutats Creatives de la UNESCO

encuentro ciudades creativas

Braga acull de l’1 al 5 de juliol esta cita

La localitat lusitana de Braga és, esta setmana, l’amfitriona de la Trobada Mundial de Ciutats Creatives, la xarxa cultural internacional que promou la UNESCO amb l’objectiu d’impulsar la cooperació i col·laboració entre urbs de diferents països.

Llíria, al costat de les ciutats valencianes de Manises, Dénia i València, participen en este esdeveniment, al qual també se suma la resta de Ciutats Creatives espanyoles, i que servirà per a mantindre diverses reunions de treball entre tots els municipis d’Espanya de la Xarxa.

Enguany, de l’1 al 5 de juliol, se celebra la 16a Conferència Anual de la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO, ala qual assistiran 350 delegacions de més de 100 nacions i que té com a tema central la importància de la joventut en la cultura.

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, el regidor de Turisme i Ciutat Creativa, Paco García i la Focal Point de la ciutat, Loles Merino, formen la delegació edetana que estarà present a Portugal. Els representants de la capital del Camp de Túria participaran en els diferents fòrums, debats i reunions de treball que s’han programat en el centre de convencions Fòrum Braga.

La Xarxa de Ciutats Creatives, que va ser creada el 2004 i enguany complix 20 anys, va nàixer amb la finalitat d’enfortir la cooperació entre les ciutats que hagen reconegut la creativitat com un factor estratègic per al desenvolupament sostenible, sense oblidar els aspectes econòmics, socials, culturals i mediambientals. A més, té, entre les seues prioritats, el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 A la cita internacional està prevista l’assistència de personalitats com el director general de Cultura de la UNESCO, Ernesto Ottone, la secretària de la Xarxa de Ciutats Creatives, Denise Bax, el secretari general d’Eurocities, Andre Sobczak, i la ministra de Cultura portuguesa, DalilaRodrigues.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà