La Fundació Laboral de la Construcció celebra el seus 30 anys

Mazón visita la seu i el centre de formació a Bétera

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha apel·lat a la unió i la col·laboració “perquè l’economia cresca, la inversió arribe i l’ocupació continue augmentant”, durant l’acte de clausura del 30 Aniversari de la Fundació Laboral de la Construcció.

En la seua intervenció en l’acte celebrat en la seu i centre de formació de Bétera, el cap del Consell ha destacat l’obstinació de l’entitat per a “obtindre un sector més professional, segur i capacitat”, a través de la provisió de recursos, la formació i la inversió en innovació i noves tecnologies.

Així, ha assenyalat com a assoliment d’aquesta fundació la formació de més de 2.800 alumnes de la Comunitat Valenciana amb més de 1.000 cursos, al mateix temps que ha fet referència als reptes i desafiaments als quals s’enfronta el sector de la construcció.

En aquest sentit, ha manifestat la importància de ser exemple de modernitat també en matèria de seguretat “per a ser més competitius, eficients, generar més oportunitats d’ocupació i satisfer més i millor als nostres clients”.

Igualment, ha advocat per continuar treballant perquè “la sinistralitat laboral no ha desaparegut”.

Per això, ha indicat la necessitat de “actuar, previndre i formar per a continuar reduint” i ha celebrat que en la comparació d’índexs d’incidència per Comunitats Autònomes, la variació percentual de 2023 a 2024 s’ha reduït en més d’un 3% en el nostre territori.

Durant la clausura, el president ha estat acompanyat pel president nacional de l’entitat, Pedro Fernández; el president en la Comunitat Valenciana, Francisco Zamora, i l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà