L’ajuntament diu ‘no’ al tancament de fronteres europees

Els membres de la corporació municipal participaren ahir en una concentració a les portes del consistori de Bétera  

El membres de la corporació municipal de Bétera participaren ahir en una concentració per manifestar la seua repulsa contra el principi d’acord al que arribaren la setmana passada Unió Europea i Turquia en relació als refugiats siris.

Tots els edils de la corporació municipal, exceptuant el regidor del grup de no adscrits, Pedro Gallén, participaren ahir en la concentració a les portes de l’Ajuntament de Bétera convocada per  l’Ateneu de Bétera.  

La concentració tingue lloc poques hores abans de que els membres del Consell Europeu es reunisquen a Estrasburg per aprovar definitivament el text que, entre altres mesures, contempla la devolució col•lectiva de refugiats.  

D’aquesta manera l’Ajuntament de Bétera es suma a les nombroses institucions que ja han mostrat la més rotunda oposició a aquest acord al considerar-lo contrari al dret internacional, als tractats europeus y a la defensa dels drets humans.  

L’alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany, ha manifestat que “davant aquesta crisis humanitària és precís que des de la ciutadania i les institucions actuem de manera solidària. No podem donar l’esquena a aquests tipus de problemes que precisen d’una resposta efectiva i responsable per part de tots nosaltres”.  
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà