Noelia Juan (CEA Bétera), millor espanyola en la Copa del Món

L’atleta de Bétera aconsegueix la huitena plaça

La triatleta alemanya Lisa Tertsch es va penjar la medalla d’or aquest dissabte en la Copa del Món de València, on la mexicana Anahí Álvarez Corral va ser segona i la francesa Leonie Periault tercera, mentre que la millor classificada espanyola va ser l’esportista de Bétera Noelia Juan, que va quedar en huitena posició.

Tertsch, que arribava després de la medalla de plata en la Copa del Món de Pontevedra i dues medalles de bronze en les Sèries Mundials d’Hamburg en categoria elit i relleus mixtos, va aconseguir proclamar-se campiona amb un temps de 55:17 -09.34 nadant, 28:11 amb bicicleta, 16.27 a peu-.

Álvarez va acabar en segon lloc només dos segons després amb un temps de 55:19 -10.07 nadant, 27:47 amb bicicleta, 16.19 a peu-, seguida molt de prop també per Periault, que va travessar la línia de meta en 55:24 -9.38 nadant, 28:10 amb bicicleta, 16.28 a peu- després de completar 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres de carrera a peu en el ràpid i pla circuit valencià.

noelia juan

L’esportista del CEA Bétera Noelia Juan va aconseguir ser la millor espanyola a València després d’una gran prova en la qual va remuntar en la carrera a peu amb un temps de 55:50 -9.49 nadant, 27:58 amb bicicleta i 16.53 a peu- mentre que les següents atletes nacionals a travessar la línia de meta van ser Anna Godoy i Sara Guerrero en dihuitena i dinovena posició, respectivament.

La competició va començar amb gran igualtat en el tram de natació, en el qual no va haver-hi cap tall i les triatletes van eixir molt juntes de la dàrsena, sent la nord-americana Summer Rappaport, una experimentada de la distància sprint, i la francesa Mathilde *Gautier les primeres a eixir de l’aigua.

En el tram de bicicleta es van crear tres grups, amb només una diferència inicial de quinze segons entre el primer i el segon i ací va ser on Tertsch va començar a remuntar posicions per a arribar primera a la carrera a peu i després d’un duro últim tram de molta igualtat es va penjar l’or.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà