L’Eliana ofereix una formació sobre l’Agenda Urbana Local

l'eliana

L’Ajuntament de l’Eliana, seguint amb les activitats destinades al desenvolupament de l’Agenda Urbana Local, ha organitzat una jornada de formació per a dijous que ve 8 de setembre en horari de 18 a 20 hores. La formació, que es realitzarà de manera telemàtica, estarà oberta a la ciutadania i a les associacions del municipi i té com a objectiu donar a conéixer en profunditat el Pla d’Acció Local aprovat pel Ple el passat mes de juliol.

Les persones que estiguen interessades poden inscriure’s enviant un correu a participacio@leliana.es o per Whatsapp al 673 324 068.

L’Eliana va ser seleccionada el passat mes de gener pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a elaborar un projecte pilot de Pla d’Acció Local, que es desenvoluparà en tres fases. Actualment, el projecte es troba en el penúltim pas per a concloure amb la primera etapa.

L’edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha animat a la ciutadania a participar en aquesta jornada de formació: “volem donar a conéixer als nostres veïns i veïnes totes les potencialitats que s’obrin per al nostre municipi gràcies al Pla d’Acció Local, així com el funcionament de les eines tecnològiques associades”, ha expressat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà