Noelia Juan (CEA Bétera) en la llista de la Triarmada per a l’Europeu de Triatló

noelia juan

La prova es desenvoluparà a Bilbao

Queden pocs dies per a la gran cita del triatló multiesport que reunirà més de 8.000 persones en el Campionat d’Europa de Triatló multiesport Bilbao Bizkaia 2022. La FETRI ha donat a conéixer la llista de la Triarmada, un dels combinats més potents on molts dels seus integrants ja saben el que és guanyar un Campionat d’Espanya, d’Europa i fins i tot del Món.

El campió d’Espanya, Celestino Fernández, el triple campió del món i rei d’Europa, Emilio Martín, les subcampiones d’Espanya, la valenciana Noelia Juan del C.E.A. Betera i María Varo, així com la campiona d’Espanya, Sonia Bejarano, formen l’equip de duatló.

La prova es desenvoluparà a Bilbao, en un circuit la zona neuràlgica del qual serà al Parc de l’Arenal i que discorrerà per llocs icònics com el Guggenheim, el Itsasmuseum o l’Ajuntament.

Els campions d’Espanya, Rubén Velázquez i Sergio Correa, així com el subcampió d’Espanya, Enrique Fernández Pinedo, la campiona d’Espanya, Remedios Mendoza i Eva García seran els representants de l’equip de Duatló Cros. La prova es disputarà el dimarts 20 de setembre. Balmaseda, a la comarca del Enkarterri, serà la base d’una disciplina que combina la bicicleta de muntanya i la carrera a peu.

El pentacampeón del món, Rubén Ruzafa, el campió d’Espanya, Pello Osoro, el subcampió del món i campió d’Espanya, Kevin Tarek Viñuela, la subcampiona d’Espanya, Marta Borbó i les campiones d’Espanya, Marina Muñoz i lSaleta Castro, formen l’equip de Triatló Cros.

La prova se celebrarà el 22 de setembre i transcorrerà per Bermeo i la Reserva de la Biosfera del Urdaibai. Les aigües del port pesquer fins a arribar al Parc Lamera compondran el segment nadant, mentre que els barris del Demiku, Bazaran i Artike, així com les pistes a l’entorn de Katillotxu i Trikuharria i la part més pintoresca de Bermeo compondran la bicicleta i la carrera a peu.
Cinc campions d’Espanya encapçalen la llista: David Castro, Nicolás Regidor, Kevin Tarek Viñuela i les campiones d’Espanya i de la Copa de la Reina, Paula Herrero i Natalia Hidalgo s’uneixen a la campiona del món, Sara Pérez, per a formar l’equip en la prova del acuatlón.

La cita tindrà lloc el 23 de setembre entre Portugalete i Getxo, tot per a una disciplina que combina una prova de natació a través de la Ria de Bilbao i la carrera a peu al costat de la Platja de l’Arenas en Getxo.
Sis campions d’Espanya formen l’equip que anirà pel títol en el MD: Emilio Aguayo, Albert Moreno, Antonio Benito, Helene Alberdi, Judith Corachán i Laura Gómez.

La prova serà el 24 de setembre a Bilbao en una prova de Triatló Cros que combina la natació, el ciclisme i la carrera a peu.
Quant a la Triarmada Júnior i Sub-23 la llista està integrada per Joan Wäger, Carlos Oliver, Nicolás Regidor, Iván Puentes, Marina Muñoz i lMarta Romanç.
Per part seua, Manuel Inglada, Pelayo González, Helena Moragas i María Teresa Jiménez-Orta formen la convocatòria dels Júnior per a l’Europeu Bilbao Bizkai

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà