Bétera acull la tercera etapa de la Volta amb una Albereda plena d’aficionats

L’etapa de mitja muntanya ha comptat amb 4 quilòmetres neutralitzats 

L’Albereda ha tornat a vibrar amb la Volta a la Comunitat Valenciana que hui ha eixit del municipi per al deleit de nombrosos veïns, aficionats i ciclistes que s’han citat per a gaudir d’aquesta tercera etapa entre Bétera i Sagunt de 153,5 quilòmetres.

Els 10 equips UCI WORLD TEAMS i 9 equips UCI PRO TEAMS han anat arribant a partir de les 11:30 hores perquè els seus corredors, entre els quals destaquen els espanyols Juan Ayuso – UAE Team Emirates, Carlos Rodríguez – INEOS Grenadiers, Mikel Landa – Bahrain Victorious i Luis León Sánchez – Astana Qazaqstan Team, hagen procedit al control de signatures.

Abans de l’eixida de l’escamot l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat del director de la Volta, Ángel Casero, de la subdelegada del Govern a València, Raquel Ibáñez, el director general d’Agricultura, Antonio Quintana i membres de Global Omnium i del Banc Sabadell, patrocinadors oficials, han tallat la cinta que ha donat pas a l’eixida d’aquesta tercera etapa sobre les 13:37 hores.

Volta Bétera

L’escamot ha recorregut 4 quilómetres per nucli urbà de Bétera en eixida neutralitzada que ha discorregut per la plaça Luis Reig, l’Av. País Valencià, l’Av. Constitució, els carrer Calvari, Estació i José Sáez on nombrosos veïns també han vist de prop i animat als corredors.

Els alumnes de diferents centres educatius han eixit per a veure la Volta i conéixer com es viu una eixida d’etapa com la de hui. A més durant l’eixida també s’han deixat veure alguns membres de clubs esportius locals que han volgut donar suport a aquesta carrera.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà